Διάσημη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και ιδού το πανάκριβο μονόπετρό της!

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημη τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε και ιδού το πανάκριβο μονόπετρό της!

Και να θέλεις, δεν μπορείς να μην το προσέξεις

Μία ιδιαίτερη προσωπική της στιγμή θέλησε να μοιραστεί το πρωί του Σαββάτου με τους διαδικτυακούς της φίλους, η αγαπημένη βρετανίδα τραγουδίστρια. Φωτογράφισε το αριστερό της χέρι και έδειξε σε όλους, πως ήρθε η στιγμή να εγκαταλείψει και επίσημα το «club» των ελεύθερων γυναικών.


Έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που η Kimberley Walsh και ο Justin Scott υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους,Bobby. Μπορεί η σχέση τους να μετράει ήδη 10 χρόνια αλλά η επίσημοποίησή της ήρθε τις προηγούμενες μέρες και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της! Το ίδιο βέβαια και οι φίλες της, αφού η Cheryl Fernandez-Versini δεν έχασε ούτε λεπτό και αναδημοσίευσε και αυτή τη συγκεκριμένη φωτογραφία στα social media. Αυτό θα πει υποστήριξη. Tέτοιο μονόπετρο άλλωστε και ποια δε θα το έδειχνε! Όσο να 'ναι ο Justin έχει γούστο και πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι αναμφίβολα τα καλύτερα για το συγκεκριμένο ζευγάρι. Διανύουν την καλύτερη περίοδο της ζωής του, είναι ερωτευμένοι και φυσικά κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρό Bob.

Δείτε το ερωτευμένο ζευγάρι (και το μονόπετρο φυσικά) στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

O Johnny Depp εμφανίστηκε στη σκηνή βραβείων ως άλλος... Ορέστης Μακρής!

Αυτή είναι η είδηση που θα κάνει σίγουρα έξω φρενών την Kylie Jenner!