Αποκάλυψε την αλήθεια; Η φωτογραφία της Beyoncé που αναστάτωσε τα social media!

Ερμιόνη Σαρρή
Αποκάλυψε την αλήθεια; Η φωτογραφία της Beyoncé που αναστάτωσε τα social media!

Αυτή τη φορά δεν προκάλεσε αλλα μας συγκίνησε

Η διάσημη τραγουδίστρια πριν από λίγες ημέρες ανέβασε μία πολύ συγκινητική φωτογραφία στα social media θέλοντας να καλωσορίσει ένα νέο μέλος στην οικογένειά της. Τα λόγια κάτω από αυτήν; Άκρως συγκινητικά!


Η Beyoncé, λοιπόν, μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για το νεογέννητο γιο της Kelly Rowland και μάλιστα τον αποκάλεσε... ανιψιό της. Συγκεκριμένα έγραψε: «Δεν υπάρχει ομορφότερο συναίσθημα από το να κρατάω το χεράκι του ανιψιού μου...» ενώ συμπλήρωσε πως αισθάνεται ευγνώμων που έζησε το ταξίδι της αδερφής της προς τη μητρότητα. Ναι, ναι της αδερφής της, καλά διαβάσατε!

photo-7

Παλιότερα, οι φήμες ήθελαν την Kelly Rowland όχι απλώς να έχει υιοθετηθεί από την οικογένεια της τραγουδίστριας αλλά στην πραγματικότητα να είναι η βιολογική της αδερφή. Δεν ήταν λίγοι, λοιπόν, αυτοί οι οποίοι έσπευσαν να δηλώσουν πως η τραγουδίστρια μέσα από τα λόγια της αυτά επιβεβαιώνει τις τότε φήμες. Ποιος ξέρει άραγε την αλήθεια;

Το μόνο σίγουρο είναι, πως η Beyoncé αγαπάει πραγματικά την Kelly και τη στηρίζει σε κάθε της στιγμή. Το ίδιο βέβαια ισχύει και από την πλευρά της νέας μανούλας. Όσο για την μικρή Ivy; Απέκτησε ένα ξαδερφάκι για να παίζει!

Διαβάστε ακόμα:

Η πιο γλυκιά μανούλα του Hollywood μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Πώς αντέδρασαν οι αδερφές Kardashian στη χαρά της Kendall;