Απίστευτο και όμως αληθινο! Να και μια εμφάνιση της Kate Middleton που μας απογοήτευσε

Απίστευτο και όμως αληθινο! Να και μια εμφάνιση της Kate Middleton που μας απογοήτευσε

Δηλώνουμε θαυμαστές της, αλλά αυτό το σύνολο η Δούκισσα πρέπει να το καταστρέψει!

Έχει ανακηρυχθεί μία από τις κομψότερες γυναίκες του πλανήτη και όχι άδικα. Η Kate Middleton από την πρώτη στιγμή που έγινε διάσημη για τη σχέση της με τον πρίγκιπα William, υμνήθηκε από τον αγγλικό Τύπο όσο λίγες για τις στιλιστικές της επιλογές, οι οποίες και δεν ξεφεύγουν από τους συντηρητικούς κανόνες που επιβάλλει το βασιλικό dress code.

Oι κλασικές στιλιστικές επιλογές δεν την αφήνουν να υποπέσει σε στιλιστικά λάθη με μοναδική εξαίρεση ίσως τη χτεσινή της εμφάνιση. Η Δούκισσα του Cambridge ήταν όλο χαμόγελα κατά την παρουσία της σε φιλανθρωπικό gala που πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο παλάτι του Kensington. Η 32χρονη σύζυγος του μελλοντικού διαδόχου του αγγλικού θρόνου, που διανύει τον τέταρτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της, εμφανίστηκε με ένα σύνολο που απέχει από τις μέχρι τώρα εντυπωσιακές και αλάνθαστες εμφανίσεις της.

Μαύρο τοπ με διάφανες πουά λεπτομέρειες στους ώμους από το γνωσό κατάστημα του Λονδίνου Hobbs και φούστα σε μπλε σκούρο χρώμα συνδυασμένα με τις αγαπημένες της σουέντ μαύρες γόβες. Μπορεί ο αγγλικός Τύπος να έδωσε βαρύτητα στον λόγο της εκδήλωσης και να απέφυγε εντέχνως την κριτική για το στιλ της, αλλά τα σχόλια σε blogs δεν έλειψαν.

Αυτή ήταν μια σπάνια φορά στην οποία η Δούκισσα συνδύασε δύο αταίριαστα κομμάτια μεταξύ τους τόσο χρωματικά, αλλά και ως υφάσματα που παράλληλα δεν τη γοήτευαν. Ένα στιλιστικό φάουλ από την Middleton που είμαστε διατεθειμένες να ξεχάσουμε λόγω πρότερου άψογου στιλιστικού βίου!

Δείτε την στο φωτογραφικό gallery...

Διαβάστε ακόμη:

Πώς αντέδρασαν οι αδερφές Kardashian στη χαρά της Kendall;

Angelina Jolie VS Kim Kardashian: Μία νέα κόντρα ανατέλλει;