Σούπερ διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά!

Ερμιόνη Σαρρή
Σούπερ διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά!

Το δαχτυλίδι της την πρόδωσε

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πέρυσι τον Αύγουστο ενώ πριν από δύο μήνες κράτησαν στην αγκαλιά τους, το μωράκι τους. Μπορεί η πετυχημένη ηθοποιός να είχε δηλώσει πως δε θα βιαστεί να κάνει το επόμενο βήμα, ο αρραβωνιαστικός της όμως από ότι φάνηκε είχε άλλα σχέδια για αυτούς.


Η Scarlett Johansson μαζί με το δίδυμο αδερφό της, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης στο κόκκινο χαλί φιλανθρωπικής εκδήλωσης της Νέας Υόρκης . Και οι δύο ήταν άκρως εντυπωσιακοί. Την παράσταση βέβαια (εκτός από τον αδερφό της) έκλεψαν... το διαμαντένιο δαχτυλίδι, καθώς και η βέρα που στόλιζαν το χέρι της. Ε ναι, λοιπόν, ο Romain Dauriac το πήρε το κορίτσι! Γενικώς, η γλυκιά ηθοποιός κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και αυτό προσπάθησε να κάνει και αυτή τη φορά. Άλλωστε μία τέτοια στιγμή πρέπει να είναι μοναδική.

Η σχέση τους μετράει ήδη δύο χρόνια και το ζευγάρι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του. Ίσως η γέννηση της μικρής Rose τους έκανε να θέλουν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους αυτή και με ένα... γάμο. Η ίδια μάλιστα δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τη δημιουργία μίας ευτυχισμένης οικογένειας.


Εμείς τους ευχόμαστε να μείνουν για πάντα λαμπεροί και ευτυχισμένοι... γεμίζοντας τη ζωή τους με επιτυχίες και πολλά πολλά παιδάκια!

Διαβάστε ακόμα:

Από ζευγάρι... φίλοι: Ποιοι δύο σταρ διέψευσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης;

Απίστευτο και όμως αληθινο! Να και μια εμφάνιση της Kate Middleton που μας απογοήτευσε