Jennifer Aniston: Η εμμονή της και ο αγώνας που δίνει

Ερμιόνη Σαρρή
Jennifer Aniston: Η εμμονή της και ο αγώνας που δίνει

Μα τι άλλο θα κάνει πια;

Οι μέρες περνούν και φυσικά η διάσημη ηθοποιός δεν τις αφήνει να πάνε χαμένες. Έχει βάλει σκοπό της ζωής της αυτή τη φορά να είναι υποψήφια στα Όσκαρ με την ταινία Cake και φυσικά να κρατήσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο. Η αγωνία της; Μεγάλη!


H Jennifer Aniston, το βράδυ της Τετάρτης, μίλησε σε εκδήλωση του Hollywood για την περιβόητη ταινία της και όπως καταλαβαίνετε έβαλε... τα δυνατά της. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε ως μία άλλη Jennifer, προσπαθώντας να μην αφήσει ούτε ένα σημείο του κορμιού της ακάλυπτο. Μα αυτή λατρεύει τα ντεκολτέ. Και όμως! Επέλεξε ένα απόλυτα σοφιστικέ λουκ, το οποίο και ολοκλήρωσε με το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών. Ντύθηκε στα μαύρα, πήρε το ανάλογο ύφος και ξεκίνησε να εξηγεί, γιατί αυτή η ταινία αξίζει τα καλύτερα!

Μπορεί οι τελευταίες φήμες να τη θέλουν εκτός βραβείων, αυτή όμως δε το «βάζει» κάτω. Είπε να αλλάξει το στυλ της , να κουμπώσει κάθε κουμπί του πουκαμίσου της και να έρθει πιο κοντά στο κοινό της. Μάλλον σκέφτηκε να παίξει και το τελευταίο της χαρτί!

Λέτε τελικά η μεταμόρφωση αυτή να έχει διπλό σκοπό; Η ταινία Cake να είναι υποψήφια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο Justin Theroux να καταλάβει, πως είναι έτοιμη για γάμο. Τι το παιδεύει και αυτός το κορίτσι; Έχει που έχει την αγωνία της, να στεναχωριέται και για αυτόν;Μείνετε συντονισμένοι και ο χρόνος θα δείξει!

Δείτε την τελευταία εμφάνιση της Jennifer Αniston στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Η Aniston γίνεται ρεζίλι: Όλο το Hollywood την κοροϊδεύει και δυστυχώς... όχι άδικα

Σούπερ διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε κρυφά!