Ο μεγάλος του καημός! Δείτε τι περιμένει πώς και πώς ο Brad Pitt

Ερμιόνη Σαρρή
Ο μεγάλος του καημός! Δείτε τι περιμένει πώς και πώς ο Brad Pitt

Άντε βρε, με το καλό!

Το υποκριτικό του ταλέντο έχει αποδειχθεί εδώ και αρκετά χρόνια. Έχει υποδυθεί αρκετούς ρόλους αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να παίξει αυτόν τον έναν και μοναδικό που θα τον εκφράζει απολύτως. Ποιος ήταν ο μεγάλος του καημός; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε.


Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Brad Pitt, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στο... όνειρό του. Θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «The Boss» και η χαρά του δεν κρύβεται. Ο Bruce Springsteen μπορεί εδώ και χρόνια να αρνείται τη μία πρόταση πίσω από την άλλη να γυρίσει τη ζωή του, στο πρόσωπο όμως του Pitt βρήκε επιτέλους τον ιδανικό. Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Αυτό ήταν, τον πήρε το ρόλο! Όχι τίποτε άλλο αλλά τον περίμενε και χρόνια!Τώρα που ήρθε η ώρα να τον χάσει μέσα από τα χέρια του; Ένα είδωλο της ροκ μουσικής γεννιέται ξανά!

Οι δύο άντρες άλλωστε έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και κυρίως ένα σκοπό. Μπορεί να είναι εκατομμυριούχοι, αυτό όμως δε σημαίνει πως αδιαφορούν για το κοινό καλό. Τόσο ο Brad όσο και ο Bruce στέκονται σε όποιον έχει ανάγκη με κάθε τρόπο. Βλέπετε, με μία Angelina στο πλάι σου μόνο αδιάφορος δεν μπορείς να είσαι για το συνάνθρωπό σου!

Δείτε τους στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Ό,τι πιο ακραίο έχετε ακούσει: To τρικ της Khloe Kardashian για να αδυνατίσει γρήγορα!

Επιτέλους! Η Beyoncé εμφανίστηκε όπως όλες περιμέναμε