Δήλωση σοκ: «Έπρεπε να είμαι μεθυσμένη ή να έχω πάρει ναρκωτικά για να κάνω sex μαζί του»

Γωγώ Φούντα
Δήλωση σοκ: «Έπρεπε να είμαι μεθυσμένη ή να έχω πάρει ναρκωτικά για να κάνω sex μαζί του»

Ποια celebrity προκαλεί με τις δηλώσεις της;

Το να δηλώνει μία γυναίκα ότι προκειμένου να κάνει sex με το σύντροφό της, έπρεπε να είναι ή μεθυσμένη ή υπό την επήρεια ουσιών, είναι από μόνο του σοκαριστικό και εξοργιστικό, μιας και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να μην είσαι σε θέση να ορίζεις εσύ το ίδιο σου το σώμα.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η γυναίκα αυτή δεν είναι θύμα βιασμού, ή κάποιου άλλου είδους κακοποίησης, αλλά έχει η ίδια επιλέξει συνειδητά, να ζει αυτό το μαρτύριο; Η Kendra Wilkinson λοιπόν, τις τελευταίες μέρες, έχει προκαλέσει έναν μικρό χαμό στη διεθνή showbiz με την εκ βαθέων εξομολόγησή της και την αποκάλυψη λεπτομερειών από την περίοδο που ήταν ένα από τα κορίτσια του Hugh Hefner!

Η πιο σοκαριστική απ'όλες φυσικά, ήταν αυτά που είπε σχετικά με τις νύχτες που έπρεπε να περάσει κάνοντας sex με τον τότε 78χρονο σύντροφό της- εκείνη ήταν 18- πόσο δύσκολο της ήταν, και πως αν δεν ήταν μεθυσμένη ή φτιαγμένη με χασίς, δεν υπήρχε περίπτωση να το έκανε ποτέ. Όπως διευκρινίζει, ήταν κάτι που το έβλεπε σαν δουλειά, κάτι που έκανε αυτόματα.

Παρόλα αυτά, εξηγεί ότι δεν την είχε υποχρεώσει κανείς να το κάνει, και πως ήταν δική της επιλογή. Ε συγνώμη αλλά δεν την λυπόμαστε διότι η ματαιοδοξία της σπάει κόκαλα!

Διαβάστε ακόμη:

Για πρώτη φορά μετά τον τσακωμό: Η Αngelina Jolie μιλά για το γάμο της με τον Brad Pitt!

Η «ανθρώπινη» πλευρά της Nicole Kidman και η ατάκα της... που θα συζητηθεί!

Η φαινομενικά τέλεια εμφάνιση, έγινε στόχος αμέτρητων επικριτικών σχολίων: Γιατί όμως;

Μετά το χαμό με τις πλαστικές, ποια επιπλέον αλλαγή έκανε πάνω της η Renée Zellweger;