H υπερβολή στο μεγαλείο της: «Έσπασα το πλευρό μου προσπαθώντας να φορέσω έναν κορσέ»

Γωγώ Φούντα
H υπερβολή στο μεγαλείο της: «Έσπασα το πλευρό μου προσπαθώντας να φορέσω έναν κορσέ»

Tι τραβάνε κι αυτοί οι stars

Mπορεί να μην έχουμε εντοπίσει ακόμα τι είναι αυτό που κάνει έναν ηθοποιό καλό, ή τελοσπάντων όλα όσα θα πρέπει να συγκεντρώνει, αλλά σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει και το πόσο διατεθειμένος είναι κανείς, να κάνει υπερβολές και υπερβάσεις για μία ταινία. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα... κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα!

Αυτό ακριβώς λοιπόν συνέβη στη Nicole Kidman, η οποία είναι ομολογουμένως μία από τις πιο ταλαντούχες και πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας στο ενεργητικό της και ένα βραβείο Oscar για το μιούζικαλ Moulin Rouge, που πιστεύουμε όλοι, και κυρίως όλες έχετε δει.

Mπορεί λοιπόν εμείς στην ταινία αυτή, να σταθήκαμε στα υπέροχα σκηνικά, τις συγκλονιστικές ερμηνείες και φυσικά την μαγευτική μουσική, αλλά μόνο η καρδούλα της Nicole ξέρει πραγματικά τι τράβηξε για να υποδυθεί τη χορεύτρια αισθησιακών χορών του φημισμένου καμπαρέ. Καλεσμένη λοιπόν στο βραδινό show του Graham Norton, η διάσημη ηθοποιός απάντησε με πάσα ειλικρίνεια στην ερώτηση σχετικά με τις υπερβολές που έχει κάνει για έναν και μόνο ρόλο: «Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Moulin Rouge, κατάφερα να σπάσω ένα πλευρό, στην προσπάθειά μου να φορέσω έναν θεόστενο κορσέ. Το μόνο που ήθελα ήταν μέση 45 εκατοστών και τελικά το πλήρωσα. Λίγες μέρες πριν, είχα πέσει από μία σκάλα, στην προσπάθειά μου να ισορροπήσω σε κάτι παπούτσια με αποτέλεσμα να σπάσω το ίδιο πλευρό», εξομολογήθηκε.

Όχι ότι είμαστε και ειδικοί για να κρίνουμε, αλλά ειδικά τα 45 εκατοστά μέση κάπως μας σόκαραν! Ειδικά αν κανείς αναλογιστεί ότι οι διαστάσεις των μοντέλων είναι 90-60-90!

Διαβάστε ακόμη:

Για πρώτη φορά μετά τον τσακωμό: Η Αngelina Jolie μιλά για το γάμο της με τον Brad Pitt!

Η «ανθρώπινη» πλευρά της Nicole Kidman και η ατάκα της... που θα συζητηθεί!

Μετά το χαμό με τις πλαστικές, ποια επιπλέον αλλαγή έκανε πάνω της η Renée Zellweger;