Meryl Streep: Ποια superstar την έσωσε από σοβαρότατο τραυματισμό;

Ερμιόνη Σαρρή
Meryl Streep: Ποια superstar την έσωσε από σοβαρότατο τραυματισμό;

Με αντάλλαγμα βέβαια...

Δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί, οι οποίοι έχουν αποκαλύψει τις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, που έχουν ζήσει κατά τα γυρίσματα μίας ταινίας. Άλλοι ερωτεύτηκαν, άλλοι χώρισαν και άλλοι κόντεψαν να χάσουν μέχρι και την ίδια τους τη ζωή. Δεν είναι εύκολο επάγγελμα και η Meryl Streep με το τελευταίο της ατύχημα μας το υπενθύμισε.

Παραλίγο και θα σκοτωνόταν στα γυρίσματα της ταινίας «Into the Woods», αν δεν ήταν η συνάδελφος της Emily Blunt. Αν και εγκυμονούσα... το έκανε το θαύμα της! Το πόδι της μπλέχτηκε στο φόρεμα που φορούσε και δεν απείχε πολύ από να γίνει ένα με το πάτωμα. Σύμφωνα με την Emily, όλοι οι συντελεστές πάγωσαν και απλώς την κοίταζαν. Ποιος ήταν όμως ο ήρωας; Η Emily. Μπράβο της!


Φυσικά και της το χρωστάει! Το λέει και η ίδια άλλωστε, δεν το κρύβει. Είχε φτιάξει ήδη το σκηνικό στο μυαλό και απλά περίμενε τη Meryl να της πει το ΝΑΙ. Η Emily σε ρόλο βασίλισσας των Βερσαλλιών και Meryl μία απλή... υπηρέτρια. Η απάντηση ήρθε και ήταν απογοητευτική( δεν περιμέναμε και κάτι άλλο).Ονειρέψου, της είπε και απλά την άφησε να ζει το όνειρό της.

Τελικά, όμως δε μας είπαν, πώς θα της το ξεπληρώσει;

Δείτε τις διάσημες κυρίες στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

H υπερβολή στο μεγαλείο της: «Έσπασα το πλευρό μου προσπαθώντας να φορέσω έναν κορσέ»

Eίναι αυτό δώρο Χριστουγέννων; Η βρετανίδα celebrity μάλλον... το εχει χάσει