Κim Kardashian: Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι η καλύτερή της φίλη!

Κim Kardashian: Δεν θα πιστεύετε πόσο χρονών είναι η καλύτερή της φίλη!

Κι όμως, φαίνεται να έχουν τόσα πολλά κοινά!

Η Kim Kardashian βρήκε επιτέλους την καλύτερή της φίλη, το... alter ego της με το οποίο μπορεί να κάνει τα πάντα. Και αν το μυαλό σας πηγαίνει σε κάποια από τις πολυάριθμες αδερφές της, δεν εννοούμε καμία από αυτές. Αλλά ούτε φυσικά και την πανταχού παρούσα momanger, Kris Jenner. Και βέβαια, όχι κάποια από τις συμμαθήτριές της από το σχολείο, αφού ο... παραλογισμός έγκειται στη διαφορά ηλικίας.


Όλα αυτά θα ακούγονταν πολύ πιθανές απαντήσεις, όμως η ριάλιτι σταρ κάνει και πάλι τη διαφορά της και δηλώνει πως η καλύτερη της φίλη είναι μόλις... 2 ετών! Και δεν είναι άλλη από την ίδια την κόρη της, North West, που έχει πλέον γίνει μια μικρή fashionista και μπορεί να πηγαίνει παντού με τη μαμά της. Όταν λοιπόν, η Kim βρίσκεται στο Beverly Hills και δεν... ταξιδεύει ανά τον κόσμο, κάνει τα πάντα μαζί της.


Έτσι και την Παρασκευή, έντυσε τη μικρή της κόρη σαν... να έχει βγει από κάποιο περιοδικό μόδας και πέρασε μαζί της μια ολόκληρη μέρα σε υπερπολυτελές spa της περιοχής. Η North έχει πλέον μεγαλώσει εμφανώς και η άνεσή της μπροστά στον φακό των παπαράτσι είναι εξαιρετική, αφού τους έστελνε τα δικά της σήματα δείχνοντας τον ενθουσιασμό της για την έξοδό της αυτή. Όσο για την υπερήφανη Kim; Δεν έχασε ευκαιρία να «ανεβάσει» μια φωτογραφία της μικρής στον λογαριασμό της στο Instagram και να γράψει ως λεζάντα: «Είμαι ευγνώμων για την καλύτερή μου φίλη». Kim, μήπως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που βρίσκεται σε ηλικία κατάλληλη για... να συνεννοηθείς;

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημη παρουσιάστρια φοβάται πως δε θα παντρευτεί ποτέ,επειδή έμεινε φαλακρή

Mα γιατί δεν τη βοηθά κανείς; Η διάσημη με το υπερβολικά αδύνατο κορμί