4 πονηρά πράγματα που θέλει να του πεις στο κρεβάτι

4 πονηρά πράγματα που θέλει να του πεις στο κρεβάτι

Τα μυστικα του dirty talking στο κρεβάτι

Για έναν άντρα τίποτα δεν είναι πιο σέξι από μια γυναίκα που είναι εκφραστική στο κρεβάτι και συμμετέχει σε έναν άτακτο διάλογο. Ακολουθούν τα πέντε πράγματα που ο άντρας θέλει να ακούσει από το στοματάκι σου.

Dirty Talking στην πιο βασική του μορφή
Οι άντρες θέλουν να γνωρίζουν πως δεν φαντασιώνεσαι κάποιον άλλον άντρα όταν είστε μαζί. Αυτό μεταφράζεται πως το να αναφωνήσεις το όνομά του τη σωστή στιγμή είναι απαραίτητο. Και όχι μόνο απαραίτητο, αλλά και απλό για να του δείξεις ότι μιλάς στο σεξ. Το όνομα του θα είναι η αρχή της επικοινωνίας σας.

Θυμήσου αυτές τις πονηρές λεξούλες
Αν είσαι αθόρυβη στο σεξ λογικά ο παρτενέρ σου θα κάνει προσπάθειες να σε απελευθερώσει. Και έτσι θα αρχίσει να σε ρωτάει... "τι θες να σου κάνω;" "σου αρέσει αυτό που σου κάνω"; Σε αυτές τις καταστάσεις το πιο απλό που μπορείς να κάνεις είναι να περιγράψεις αυτό που νιώθεις. Μην νιώθεις υποχρεωμένη να χρησιμοποιήσεις λέξεις που δεν σου ταιριάζουν. Μπορείς κάλλιστα να του απαντήσεις: "με τρελάνει αυτό που κάνεις", "είναι τόσο έντονο", είσαι τόσο καλός". Τόσο απλά και αποτελεσματικά.

Μίλα για τις φαντασιώσεις σου
Οτιδήποτε ειπωθεί ανάμεσα στα σεντόνια λένε πως δεν μετράει, που σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του πεις τις πιο τρελές σου επιδιώξεις στο σεξ. Ένας τρόπος για να του αποκαλύψεις τις φαντασιώσεις σου χωρίς να ντρέπεσαι είναι να σταθείς μόνη σου μπροστά σε έναν καθρέφτη και να τα πεις στον εαυτό σου πρώτα.

Έχε στο στοκ μερικές φράσεις κλειδιά
Φυσικά και δεν συστήνουμε να γίνεις βαρετή με τις ίδιες ατάκες αλλά καλό θα ήταν κάποιες φορές που μπορεί να σε έχει παρασύρει η στιγμή να είσαι έτοιμη να περιγράψει την κατάσταση:

  • Ναι, ακριβώς εκεί.
  • Αυτό που κάνεις είναι τέλειο.
  • Μην σταματάς.
  • Σε θέλω τόσο πολύ.
  • Με τρελαίνεις.

Διαβάστε ακόμη:

4 μυστικά για το σεξ που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου