4 μυστικά για το σεξ που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου

4 μυστικά για το σεξ που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου

Αποκωδικοποιώντας την αντρική συμπεριφορά στο κρεβάτι

Οι άντρες είναι γεμάτοι εκπλήξεις και το ίδιο ισχύει και για την συμπεριφορά τους στο κρεβάτι. Αν και είναι αδύνατο να εξηγήσουμε κάθε αντρική συμπεριφορά αυτά είναι 4 μυστικά που θα σε φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σου.

Πάντα σκέφτεται ότι μπορεί να σε απογοητεύσει στο σεξ
Οι άντρες είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι νιώθουν τεράστια πίεση να αποδώσουν ερωτικά. Σεξουαλικά ικανοποιημένα πρότυπα όπως τα είδαμε στο Sex and the City κάνουν τη σύγχρονη γυναίκα να είναι πιο ανοιχτή και απαιτητική για τη σεξουαλική της ζωή. Αυτό οι άντρες το γνωρίζουν πλέον και έτσι ξαφνικά η πίεση να σε ικανοποιήσει γίνεσαι πιο επιτακτική για εκείνον. Αν και εσύ μπορείς να του συγχωρέσεις τη φορά που δεν πήγαν όλα τέλεια εκείνος δυσκολεύεται να ξεχάσει την πεσμένη απόδοσή του. Για αυτό αν σας τύχει ποτέ πρόβλημα στο σεξ μην το κοροϊδέψεις. Γέλασε απλά με το περιστατικό και πες του ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό για την ερωτική σας ζωή.

Επιζητά την αυτοεπιβεβαίωση για να μπουν στο κλίμα
Αιώνες τώρα το σεξ αποτελεί πηγή δύναμης και ένδειξη ανδρισμού. Για έναν άντρα ο τρόπος με τον οποίο τον κοιτάς είναι σημαντικός. Θέλει να είναι ο υπερήρωας σου και "φτιάχνεται" στην ιδέα ότι ως εραστή και ως άντρα τον βρίσκεται σε ξεχωριστή θέση. Αν περνάς καλά μαζί του σε σεξουαλικό επίπεδο πρέπει να το ξέρει. Μπορεί να σε αγαπήσει μόνο και μόνο από τα κομπλιμέντα που θα του κάνεις.

Δεν θέλει να περιμένει πολύ για να κάνετε σεξ
Οι κανόνες των τριών ραντεβού μέχρι τη στιγμή της πρώτης ερωτικής επαφής δεν θα πρέπει να μπαίνουν. Η στιγμή που θα είσαι εσύ έτοιμη είναι η καλύτερη στιγμή. Οι στατιστικές λένε πως οι άντρες είναι πιο πιθανό να δεσμευτούν σε μια σχέση όταν το σεξουαλικό στοιχείο κυριαρχεί. Για αυτόν τον λόγο δεν θα έπρεπε να ντρέπεσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Ενδιαφέρεται για το πώς βλέπεις το σώμα του
Οι άντρες μπορεί να μην είναι τόσο εθισμένοι με την εμφάνιση τους όπως μια γυναίκα, αλλά έχουν και εκείνοι τα θέματά τους. Οι περισσότεροι άντρες ενδιαφέρονται για τη γενικότερη φυσική τους κατάσταση, το ύψος τους και για το αν έχουν φαλακρίτσα. Κάνε τον να νιώθει καλά με το σώμα του και υπενθύμισέ του τακτικά πόσο γοητευτικός είναι, δείχνοντας πολλές στιγμές στην καθημερινότητά σας τρυφερότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή τη φορά δεν θα σου ξεφύγει: 5 στάσεις για 5 υπέροχους οργασμούς!