Νέος έρωτας για την Katie Holmes: Δε φαντάζεστε με ποιον κούκλο σταρ τα έχει

Ερμιόνη Σαρρή
Νέος έρωτας για την Katie Holmes: Δε φαντάζεστε με ποιον κούκλο σταρ τα έχει

Τι... μόνο ο Tom Cruise θα ερωτεύεται;

Μπορεί το καλοκαίρι να είχε δηλώσει πως δεν κοιτάει ποτέ πίσω αλλά μόνο μπροστά, μάλλον όμως δε μας έλεγε και όλη την αλήθεια. Μπορεί με τον Tom Cruise να έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, από ότι φαίνεται όμως δεν της περνάει και εντελώς... αδιάφορος.


Φήμες θέλουν τον Cruise να είναι φουλ ερωτευμένος με τη Miranda Kerr και αυτό ήρθε σαν κεραυνός στα αυτιά της. Μόλις το αντιλήφθηκε η Katie Holmes, έγινε έξω φρενών. Συμφωνία τους ήταν να κρατήσουν και οι δύο την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και αυτός τώρα φλερτάρει δημόσια. Τι να κάνει και αυτή έπρεπε κάπως να του στείλει και το δικό της μήνυμα, πως δεν είναι ο μόνος που χτυπήθηκε από τα βέλη του έρωτα. Δε φαντάζεστε, όμως, με ποιον αποφάσισε να του το αποδείξει. Orlando Βloom το όνομα του νέου της αγαπημένου ( ναι ναι ο διάσημος ηθοποιός και πρώην της Kerr). Η μία έξοδος έφερε την άλλη και φαίνεται, πως οι δυο τους τα περνάνε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες. Δηλαδή τώρα αυτό είναι κάτι σαν ανταλλαγή πρώην συντρόφων; Γιατί εμείς κάτι τέτοιο καταλαβαίνουμε. Όχι ότι ήθελε να την πει με κάποιο τρόπο στον πρώην άντρα της... προς θεού! Μάλλον μία απλή σύμπτωση είναι.


Μακάρι αυτός ο έρωτας να ανθίσει για τα καλά... και να βρει ο καθένας το δρόμο του. Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα και στους 4 πρώην αγαπημένους!

Διαβάστε ακόμα:

Xίλια... μίλια μακριά:Kim και Kanye βρέθηκαν σε άλλες χώρες την Ημέρα των Ευχαριστιών!

Οι πιο τσιγκούνες stars του Hollywood: Η λίστα θα σας εκπλήξει