Η Angelina Jolie σε σοκ: Κινδύνευσε η ζωή της

Γωγώ Φούντα
Η Angelina Jolie σε σοκ: Κινδύνευσε η ζωή της

Η βροχή, η έκρηξη και η star σε σύγχυση

Mπορεί να εμφανίστηκε λαμπερή και χαμογελαστή σε προβολή της ταινίας Unbroken στο Beverly Hills, αλλά η μέρα επεφύλασσε μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη στην Angelina Jolie, λίγες ώρες μετά! Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, της οποίας μπορεί όλα φαινομενικά να της πηγαίνουν τέλεια, είχε μια ατυχία η οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία!

Φεύγοντας λοιπόν από τον κινηματογράφο, και ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς, ο οδηγός της διάσημης ηθοποιού, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω σε ένα πεζοδρόμιο ενώ στη συνέχεια σημειώθηκε και έκρηξη.

Όπως ήταν φυσικό, η Angie υπέστη ισχυρό σοκ, ενώ κάποια μόλις λεπτά μετά, ένα δεύτερο αυτοκίνητο ήρθε για να την παραλάβει και να την απομακρύνει από τον τόπο του ατυχήματος. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα, ενώ η ίδια η Angelina δε συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί εξ' αρχής, με αποτέλεσμα να νομίζει ότι έχουν χτυπήσει κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Τέλος καλό όλα καλά βέβαια, και η Angie βρέθηκε κοντά στον αντρούλη και τα παιδάκια της. Ας ελπίσουμε να μην απέλυσε τον οδηγό, γιατί πραγματικά ένα λαθάκι επιτρέπεται σε όλους!

Διαβάστε ακόμη:

Προβλήματα στον παράδεισο; Ποια συνήθεια του Clooney κάνει την Amal έξω φρενών;

Νέος έρωτας για την Katie Holmes: Δε φαντάζεστε με ποιον κούκλο σταρ τα έχει

Κim μας δουλεύεις;O λόγος για τον οποίο θα προσλάβει παρένθετη μητέρα,είναι... εξωφρενικός