Επιτέλους: Διάσημο ζευγάρι σταματάει το κρυφτούλι και παραδέχεται το γάμο του

Γωγώ Φούντα
Επιτέλους: Διάσημο ζευγάρι σταματάει το κρυφτούλι και παραδέχεται το γάμο του

Καιρός δεν ήταν;

Λίγο καιρό πριν, είχαμε γράψει ότι ένα πολύ διάσημο, ερωτευμένο και σέξι ζευγάρι, μάλλον είχε παντρευτεί, όταν παρατηρήσαμε, όχι μόνο εμείς αλλά και ολόκληρος ο κόσμος, το τεράστιο δαχτυλίδι που φορούσε η διάσημη κυρία, και δεν έκανε και απολύτως καμία προσπάθεια να το κρύψει! Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι βαρέθηκαν να παίζουν κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους, και αποφάσισαν να το... πάρει το ποτάμι!

Αναφερόμαστε στην Scarlett Johansson και τον αρραβωνιαστικό της Romain Dauriac οι οποίοι μπορεί να διατυμπάνιζαν ότι θέλουν να απολαύσουν τον αρραβώνα τους και πως δεν σκόπευαν να παντρευτούν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες είναι παντρεμένοι ήδη από το Σεπτέμβριο!

Η star του Hollywood και ο γάλλος δημοσιογράφος, ήθελαν μία ιδιωτική τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που όπως αποδείχθηκε το πέτυχαν, μιας και δεν πήρε χαμπάρι ούτε ο πιο δαιμόνιος paparazzi! Αξίζει να αναφέρουμε, ότι στις 4 Σεπτεμβρίου έγιναν γονείς για πρώτη φορά, μιας και ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους Rose.

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για την μόλις 30 ετών Scarlett, μιας και όλοι θυμόμαστε ότι υπήρξε παντρεμένη με τον Ryan Reynolds. Πάντως, να πούμε ότι η διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, και έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, μόλις 3 μήνες μετά!

Να ζήσουν τα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη:

Νέος έρωτας για την Katie Holmes: Δε φαντάζεστε με ποιον κούκλο σταρ τα έχει

Κim μας δουλεύεις;O λόγος για τον οποίο θα προσλάβει παρένθετη μητέρα,είναι... εξωφρενικός

Προβλήματα στον παράδεισο; Ποια συνήθεια του Clooney κάνει την Amal έξω φρενών;