Λίγο πριν το γάμο: Διάσημο ζευγάρι παλεύει να σώσει τη σχέση του - Τι συμβαίνει;

Λίγο πριν το γάμο: Διάσημο ζευγάρι παλεύει να σώσει τη σχέση του - Τι συμβαίνει;

Άσχημα τα νέα για τους δύο αστέρες

Κεραυνοβόλος έρωτας. Σε χτυπάει και χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Έχει συμβεί σε όλους μας (αν όχι σε όλους, στους περισσότερους από εμάς). Κάπου εκεί, λοιπόν, παίρνεις γρήγορες αποφάσεις, δίνεις υποσχέσεις που τελικά δεν μπορείς να κρατήσεις, λες εύκολα τις λέξεις για πάντα! Τι γίνεται όμως όταν η μαγεία αρχίζει και ξεθωριάζει και τα συναισθήματα αλλάζουν; Εκεί τα πράγματα περιπλέκονται πολύ.


Δύσκολες ώρες περνούν ο Johnny Depp με την σύντροφό του Amber Heard μιας και μόλις ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα τους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Λέγεται, λοιπόν, πως η Amber είναι ιδιαίτερα ατακτούλα! Φλερτάρει και θέλει να ζήσει τη ζωή της, τη στιγμή που ο Depp δηλώνει τρελά ερωτευμένος μαζί της. Η σχέση τους είναι πραγματική πρόκληση για τον πετυχημένο ηθοποιό.


Η διαφορά ηλικίας τους (23 ολόκληρα χρόνια) έχει αρχίσει και ξενίζει και τους δυο τους. Φήμες θέλουν να αναβάλλεται ο γάμος που είχαν προγραμματίσει για το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και η Amber δεν είναι ακόμη έτοιμη για τέτοιου είδους δέσμευση.


Τι πραγματικά ισχύει, μόνο εκείνοι γνωρίζουν! Ελπίζουμε να λύσουν τα όποια προβλήματα έχουν παρουσιαστεί και σύντομα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Δείτε τους στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Ελεονώρα Μελέτη: Τι κρύβει μανιωδώς και δε θέλει να αποκαλύψει;

Ο Kanye West φοβάται για την οικογένειά του: Μα τι συμβαίνει;