Ο Kanye West φοβάται για την οικογένειά του: Μα τι συμβαίνει;

Ερμιόνη Σαρρή
Ο Kanye West φοβάται για την οικογένειά του: Μα τι συμβαίνει;

Kim και North δεν το κουνάνε ρούπι... χωρίς να το μάθει

Κanye, Kim και North ίσως και να αποτελούν την πιο πολυσυζητημένη οικογένεια των τελευταίων χρόνων. Οι κυρίες West ειδικά, εντυπωσιάζουν με κάθε τους εμφάνιση και σίγουρα δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστες. Και αυτό είναι κάτι που πραγματικά... τρομάζει τον άντρα του σπιτιού.


Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ετεροθαλής αδερφός του Kanye West, Hal Carmichael αποκάλυψε το μεγαλύτερο φόβο του ράπερ. Μετά το χαμό της μητέρας του έχει γίνει ιδιαίτερα προστατευτικός με τις δύο γυναίκες της ζωής του και τρέμει στην σκέψη πως ίσως πάθουν κάτι. Θέλει τα ταξίδια τους να είναι απολύτως ασφαλή και να μη κινδυνεύσουν ούτε στιγμή. Τώρα καταλαβαίνουμε την ύπαρξη όλων αυτών των ανδρών ασφαλείας δίπλα τους. Για όλα τελικά υπάρχει μία εξήγηση! Όσον αφορά τη North, φροντίζει να μη την αφήνει στιγμή μόνη της. Μόνο που σκέφτεται, πως ίσως κάποιος την απαγάγει... τρελαίνεται! Μπορεί να έχουν προσλάβει νταντά για να την προσέχει, αλλά πάντα ένα μέλος της οικογένειας Kardashian πρέπει να είναι μαζί της. Που να μεγαλώσει δηλαδή και να αρχίσει τα ξενύχτια. Μάτι δε θα κλείνει ο κακομοίρης!


Καταβάθος ποτέ δεν ξεπέρασε το θάνατο της μητέρας του, ο οποίος επήλθε από μετεγχειρητικές επιπλοκές μετά από επέμβαση λιποαναρρόφησης και μείωσης στήθους. Αυτός είναι κιόλας ο λόγος που έχει απαγορεύσει ρητά στην Kim να προβεί σε μία νέαν πλαστική επέμβαση. Δεν είναι και λίγο αυτό που έπαθε! Ο καθένας στη θέση του θα κρατούσε μία τέτοια στάση και θα έβαζε σε πρώτη προτεραιότητα την υγεία των αγαπημένων του προσώπων παρά την εικόνα τους.

Δείτε φωτογραφίες της οικογένειας West στην παραπάνω gallery. Αναμφίβολλα, η μικρή Nori κλέβει την παράσταση. Πώς να μην ανησυχεί ο μπαμπάς της;

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγαλύτερη star του πλανήτη σοκάρει: «Στα 19 μου με βίασε διάσημος μουσικός παραγωγός»

Μετά την Κim & η Kourtney Kardashian πόζαρε ολόγυμνη για περιοδικό λίγο πριν γεννήσει!

Και όμως δεν είναι η Kim Kardashian! Διάσημο μοντέλο την κάνει να...τρέμει για τη δόξα της