Ξεχάστε την παλιά Katie Holmes: Έκανε κορμάρα και μας τη δείχνει

Γωγώ Φούντα
Ξεχάστε την παλιά Katie Holmes: Έκανε κορμάρα και μας τη δείχνει

Και ελπίζουμε κάποια στιγμή να αποκαλύψει το μυστικό της

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν μπορούμε να είμαστε όλες σαν τα αγγελάκια της Victoria's Secret, κάτι που φυσικά σημαίνει, ότι και ατέλειες θα έχουμε και αρκετές ανασφάλειες. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι stars, οι οποίες έχουν δηλώσει δημόσια την μάχη τους με τα κιλά, σε μία προσπάθεια, όχι φυσικά να γίνουν μοντέλα ή ανορεξικές, αλλά να αισθανθούν καλά με τον εαυτό τους.

Μία από αυτές λοιπόν, ήταν από την πρώτη στιγμή που τη γνωρίσαμε και η Katie Holmes, η οποία μπορεί να μην πούλησε ποτέ την εικόνα του sex symbol, αλλά ήταν από τις πιο όμορφες και γλυκές stars, η οποία όπως όλες μας, είχε πάντα ένα θεματάκι με τα κιλά, κυρίως από την μέση και κάτω.

Ε λοιπόν σας ενημερώνουμε, ότι η Katie όχι μόνο αδυνάτισε αλλά έχει κάνει και κορμί θανατηφόρο, κάτι που όλοι παρατηρήσαμε και φυσικά θαυμάσαμε στη χθεσινή της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, όπου παραβρέθηκε σε εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας Haute Coutoure συλλογή του Valentino.

Με ένα μαύρο πουκάμισο που έδενε στο λαιμό, και μία ψηλόμεση πλισέ μαύρη φούστα, η Katie τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα καθώς δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην εντυπωσιάστηκε με την αδύνατη και γυμνασμένη της σιλουέτα. Δεν ξέρουμε τι έκανε, αλλά πολύ θα θέλαμε να μάθουμε.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτή τη φορά είναι οριστικό: Ο χωρισμός της χρονιάς είναι πλέον γεγονός

Monica Bellucci: Οι φωτογραφίες των νεανικών της χρόνων που θα... συζητηθούν

Tρομερή αλλαγή: Αγαπημένη ηθοποιός έχασε 10 κιλά και έγινε «άλλος άνθρωπος»