Το σπίτι της Gisele Bundchen... νοικιάζεται! Δείτε το... μικρό της παράδεισο!

Ερμιόνη Σαρρή
Το σπίτι της Gisele Bundchen... νοικιάζεται! Δείτε το... μικρό της παράδεισο!

Αν μπορείτε... αντισταθείτε

Gisele. Ένα όνομα, μια ιστορία. Η γυναίκα αυτή έχει αναμφίβολα το πιο sexy κορμί στον πλανήτη. Παρόλο που είναι μανούλα, διαθέτει τέλειες αναλογίες. Έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και φυσικά ο τραπεζικός της λογαριασμός στην τράπεζα μετράει πολλά... δολάρια. Έχει δουλέψει σκληρά και της αξίζει.


Αποτέλεσμα, λοιπόν, των τόσων χρόνων δουλειάς τόσο της ίδιας όσα και του συζύγου της Tom Brady είναι το υπερπολυτελές ρετιρέ στο Μανχάταν( δεν είναι βέβαια το μόνο). Ένα σπίτι που θα ήθελες να μπεις και να μην ξαναβγείς για μέρες. Άλλωστε τα παρέχει όλα, ό,τι μπορεί να φανταστεί ένας ανθρώπινος νους. Έχει πιάτο όλη τη Νέα Υόρκη ( τι να την κάνεις δηλαδή την τηλεόραση) ενώ το ιδιωτικό γυμναστήριο σε μία τέτοιας κατηγορίας fit οικογένειας δε λείπει. Μα να κάνεις μπάνιο και να βλέπεις το υπερπέραν; Απόλαυση, αρκεί να μην έχεις υψοφοβία.

Η1

Βρίσκεται στον 47ο όροφο ενός ουρανοξύστη και το ζευγάρι αποκάλυψε πως ψάχνει... ενοικιαστή. Αν, λοιπόν, σκέφτεστε να ταξιδέψετε για τουλάχιστον ένα μήνα προς εκείνα τα μέρη, Gisele Bundchen και Tom Brady σας το νοικιάζουν για 40.000 δολάρια το μήνα. Αν το ποσό σας ακούγεται κάπως υπέρογκο (που θα σας ακούγεται) να πούμε πως τα τετραγωνικά είναι πολλά.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες από τον... παράδεισο στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

Έκτακτο!Ο πρίγκιπας George ποζάρει άνετος στο παλάτι & είναι το ωραιότερο μωρό του κόσμου!

Διάσημη ηθοποιός βρίσκεται σε αδιέξοδο: Έχασε το σπίτι της και τώρα δεν έχει ούτε να φάει

Ήρθε η συγχώρεση; Τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στην Nicole Kidman και την κόρη της;