Η πιο τραγική πράξη της Kim ever: Mήπως τελικά δεν είναι και τόσο καλή μητέρα;

Γωγώ Φούντα
Η πιο τραγική πράξη της Kim ever: Mήπως τελικά δεν είναι και τόσο καλή μητέρα;

To αποφασίσαμε: Είναι απλά θλιβερή

Δεν ξέρουμε πώς το καταφέρνει, αλλά δε θέλουμε να μάθουμε κιόλας γιατί προφανώς πρόκειται περί ειδικού ταλέντου, αλλά η Kim Kardashian με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, καταφέρνει πάντα να βρίσκεται στο επίκεντρο ακόμη κι αν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της κάνουν παιδιά ή χωρίζουν!

Το τελευταίο της «κατόρθωμα» βέβαια, ομολογούμε ότι μας προβλημάτισε και μάλιστα πολύ, μιας και όσο αντιπαθής κι αν φαίνεται ή εγωκεντρική και άκρως ψωνισμένη, δεν πιστεύαμε ποτέ οτι αυτά της τα γνωρίσματα θα μπορούσαν να επηρεάσουν στο ελάχιστο τη σχέση και τα συναισθήματα για την κόρη της North West.

Η Kim λοιπόν, υπέπεσε σε μέγα σφάλμα, και όλα αυτά μπροστά στο φωτογραφικό φακό, με τη... θέλησή της, μιας και αποφάσισε να ασχοληθεί για ακόμη μία φορά με το χόμπι της-τις selfies καλέ- ποζάροντας μαζί με την μικρούλα Nori! Ε λοιπόν το αποτέλεσμα της φωτογράφησης παίρνουμε όρκο ότι δε θα άρεσε καθόλου στην μικρή, μιας και η μανούλα της κατάφερε να την... παραγκωνίσει και να καταλάβει αυτή όλο το χώρο!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η απαράδεκτη Kim, δημοσίευσε τη φωτογραφία, λαμβάνοντας όχι και πολύ κολακευτικά σχόλια. Τώρα πραγματικά, δεν είναι σαν κομμένη φωτογραφία του πρώην; Για όνομα του Θεού!

Διαβάστε ακόμη:

Ο χαμός με τα κιλά της Άβας Γαλανοπούλου και η «απάντησή της»

Διάσημη τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Όσα ευχόμαστε να μην είχαμε δει το 2014: Γιατί και η showbiz έχει τις κακές στιγμές της!

Διαλύεται ο πιο πολυσυζητημένος γάμος του 2014; Ποιο διάσημο ζευγάρι χωρίζει;