Παραδινόμαστε στη γοητεία της Shiloh Pitt με... κοστούμι στο κόκκινο χαλί!

Παραδινόμαστε στη γοητεία της Shiloh Pitt με... κοστούμι στο κόκκινο χαλί!

Η πρώτη βιολογική κόρη του διάσημου ζεύγους έκλεψε τα φλας στην πρεμιέρα της ταινίας, Unbroken

Η αγαπημένη οικογένεια της Αμερικής ξαναχτυπά!


Ο Brad Pitt άφησε την Angelina Jolie στο σπίτι για να θεραπευτεί από την ανεμοβλογιά, που κόλλησε πρόσφατα, και πάτησε εκείνος το κόκκινο χαλί της πρεμιέρας Unbroken που σκηνοθέτησε η διάσημη σύζυγος.


Και δεν ήταν μόνος σε αυτή την αποστολή - εκπροσώπηση! Μαζί του είχε το καλύτερο τρίο που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί... Maddox, Pax και την πρώτη βιολογική κόρη, Shiloh. Μπαμπάς κα γιοι έφτασαν στο κόκκινο χαλί, φορώντας κοστούμια όπως και η θυγατέρα της οποίας το στιλ από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις ήταν διαφορετικό και στιλάτο.


Η πανέμορφη Shiloh, που όπως αποκάλυψε η διάσημη μαμά της, επιλέγει μόνη της τα ρούχα της, δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ από τους paparazzi με φούστες, με οτιδήποτε ροζ, με χαριτωμένες στέκες και τσαντούλες. Από πολύ μικρή έδειξε προτιμήση στα T- shirts, τα αντρικά σορτσάκια, τις γραβάτες και τα σακάκια για τις πιο επίσημες εμφανίσεις της.

rs 634x1024-141215195325-634-brad-pitt-shiloh-pax-maddox.ls.121514


Το πανέμορφο κορίτσι που έχει πάρει τα χρώματα του μπαμπά και το υπέροχο πρόσωπο της μαμάς, έκλεψε τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί με το ντύσιμο και το χτένισμα που αναδείκνυε το τέλειο πρόσωπό της!


Έτσι μπορεί να μην έφτασε η Jolie στην πρεμιέρα της ταινίας, αλλά οι εκπρόσωποί της την έβγαλαν ασπροπρόσωπη.

Διαβάστε ακόμη:

Έκτακτο!Ο πρίγκιπας George ποζάρει άνετος στο παλάτι & είναι το ωραιότερο μωρό του κόσμου!

Η κακοτυχία της Angelina Jolie δείχνει να μην έχει... τελειωμό. Τι έπαθε πάλι η σταρ;