Ακόμη ένας χωρισμός και αυτή τη φορά επεισοδιακός: Νοσοκομεία, ξυλοδαρμοί και... μελανιές

Γωγώ Φούντα
Ακόμη ένας χωρισμός και αυτή τη φορά επεισοδιακός: Νοσοκομεία, ξυλοδαρμοί και... μελανιές

Ας ελπίσουμε να είναι και ο τελευταίος

Eντάξει γιορτινές μέρες είναι, όμορφες ειδήσεις θέλουμε να μαθαίνουμε, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέρνουμε πάντα. Εκεί δηλαδή που θα προτιμούσαμε να ακούμε για γάμους, έρωτες και γεννητούρια, οι αγαπημένοι μας stars μας έχουν ταράξει στους τσακωμούς, τους χωρισμούς και εσχάτως και στην... κακοποίηση;

Κάτι τέτοιο αφήνουν πολλοί να εννοηθεί, σχετικά με το χωρισμό της Mel B και του συζύγου της Stephen Belafonte, καθώς η διάσημη τραγουδίστρια από χθες δεν μένει πια στο σπίτι τους στο Λονδίνο! Ως γνωστόν, και όπως σας είχαμε ενημερώσει χθες, η Mel μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι. Κόντρα βέβαια στα προγνωστικά, η τραγουδίστρια, και παρόλη τη σοβαρή της κατάσταση, επέστρεψε την αμέσως επόμενη μέρα στο πλατό του X Factor χωρίς μάλιστα να κάνει καμία δήλωση.

Το θέμα βέβαια στην προκειμένη είναι, ότι έφερε αρκετές μελανιές σε όλο της το σώμα, κάτι που στην αρχή αρκετοί θεώρησαν ότι ίσως είναι από τους ορούς ή τελοσπάντων αποτέλεσμα της ξαφνικής της ασθένειας. Ωστόσο, και αφού ως συνήθως πολλά ειπώθηκαν σχετικώς, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατηγορούν το σύζυγό της όχι μόνο για τις μελανιές αλλά και για την κατάρρευσή της, ως αποτέλεσμα κακοποίησης.

Το μόνο πλέον σίγουρο, είναι ότι η Mel δε ζει πια με τον Belafonte καθώς τα μάζεψε τα μπογαλάκια της, ενώ πολλοί λένε, ότι αν δεν ήταν γρήγορη η αντίδραση του οδηγού που την μετέφερε στο νοσοκομείο πολύ πιθανό αυτή τη στιγμή η τραγουδίστρια να μη ζούσε!

Και μη χειρότερα...

Διαβάστε ακόμη:

Η χρονιά κλείνει με γάμο: Ένα από τα πιο σέξι και διάσημα ζευγάρια αρραβωνιάστηκε

Πασίγνωστη ανήλικη star ξεσπά: «Δεν είμαι έγκυος, ούτε παντρεύομαι!»

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Jennifer Aniston: Γιατί δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα;