Συγνώμη; Η Miley Cyrus ετοιμάζεται να παντρευτεί και... ιδού οι αποδείξεις

Γωγώ Φούντα
Συγνώμη; Η Miley Cyrus ετοιμάζεται να παντρευτεί και... ιδού οι αποδείξεις

Είχε δεν είχε τον τύλιξε κι αυτόν

Δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που σας ενημερώσαμε για το ειδύλλιο της Miley Cyrus και του μεγάλου γιου του Arnold Schwarzenegger και της Maria Schiver, Patrick, και όπως φαίνεται τα πράγματα όχι μόνο πηγαίνουν μια χαρά μεταξύ τους, αλλά αν λάβουμε υπόψη μας ένα σημάδι, ένα γεγονός αν θέλετε, μάλλον σοβαρεύουν κιόλας.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε το νεαρό ζεύγος να βολτάρει στους δρόμους του Beverly Hills, και ομολογούμε ότι έδειχναν ιδιαιτέρως χαλαροί, αγαπημένοι και άνετοι. Το φοβερό της υπόθεσης βέβαια, δεν είναι ότι το ζεύγος φαινόταν ερωτευμένο, αλλά ότι η Miley αδιαφόρησε επιδεικτικά για όλες τις βιτρίνες και στην μοναδική που έμεινε για ώρα να κοιτάζει ήταν ενός καταστήματος με... νυφικά!

Δεν είναι άλλωστε μυστικό, ότι η διάσημη τραγουδίστρια αγαπάει γενικότερα την ιδέα του γάμου, μιας και αυτό σκόπευε να κάνει και με το πρώην αγόρι της Liam Hemsworth αλλά δυστυχώς την πρόλαβε ο... αφηνιασμός της και η τρομακτική της μεταμόρφωσή της από γλυκό παιδί θαύμα σε προκλητική ντίβα της μουσικής.

Πάντως, αν πιστέψουμε κάποιους καλοθελητές, η μητέρα του νεαρού, Maria, δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τη σχέση του γιου της, μιας και πιστεύει ότι η Miley δεν του ταιριάζει και θεωρεί ότι θα έχει πολύ κακό αντίτυπο πάνω του. Φυσικά το περιβάλλον της το διαψεύδει, αλλά εμείς την καταλαβαίνουμε: Αν ο γιος μας τα είχε με κάποια σαν την Miley θα τον είχαμε μαντρώσει και δεν θα τον αφήναμε να κουνήσει ρούπι!

Διαβάστε ακόμη:

Aπίστευτο! Ποια star ανακρίθηκε στο αεροδρόμιο γιατί τα χέρια της ήταν πολύ ενυδατωμένα;

Eπιτέλους είναι ευτυχισμένος: Ποιος «προβληματικός» star αρραβωνιάστηκε;

Διάσημη τραγουδίστρια κατέρρευσε επί σκηνής: Τα κλάματα και οι οδυρμοί