Eπιτέλους είναι ευτυχισμένος: Ποιος «προβληματικός» star αρραβωνιάστηκε;

Γωγώ Φούντα
Eπιτέλους είναι ευτυχισμένος: Ποιος «προβληματικός» star αρραβωνιάστηκε;

Aυτή τη φορά του ευχόμαστε να κρατήσει

Ναι το παραδεχόμαστε: Μας αρέσουν τα κακά παιδιά, για αδιευκρίνιστους φυσικά λόγους και εντελώς ανεξάρτητα από το γεγονός, ότι ένα κακό παιδί... μόνο πίκρες και στενοχώριες μπορεί να σου προσφέρει! Με λίγα λόγια, υπάρχουν ωραιότατα καλά παιδιά εκεί έξω, έτοιμα να σας αγαπήσουν, αλλά δυστυχώς προτιμάτε όλους αυτούς που θα σας ψήσουν το ψάρι στα χείλη.

Ένα τέτοιο παιδί, που... χτυπάει και φεύγει, ήταν πάντα και ο σέξι Ιρλανδός ηθοποιός Jonathan Rhys Meyers o οποίος είναι πολύ περισσότερο γνωστός για την αλλόκοτη συμπεριφορά του και τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το αλκοόλ, παρά για τις κινηματογραφικές ή τηλεοπτικές του δουλειές.

Το αγόρι αυτό λοιπόν, αφού μπήκε 3 φορές σε κλινική αποτοξίνωσης, και αφού είχε αρκετά μπλεξίματα ακόμη και με την αστυνομία, αποφάσισε να σοβαρευτεί και να κάνει οικογένεια! Σύμφωνα λοιπόν με τα ξένα Μέσα, ο διάσημος ηθοποιός με τα κάπως γυναικεία χαρακτηριστικά, τα οποία εμείς βέβαια αγαπάμε, αρραβωνιάστηκε με την εδώ και 7 περίπου μήνες, φίλη του Mara Lane και βαδίζουν ολοταχώς προς το γάμο!

Η Lane, είναι και αυτή ηθοποιός ενώ πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά Modern Music. Παρόλο που το ζεύγος, δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση σχετικά με τον επικείμενο γάμο του, την προηγούμενη εβδομάδα εμφανίστηκε σε event στο Los Angeles και όπως ήταν φυσικό δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην πρόσεξε το εντυπωσιακό δαχτυλίδι, στα δάχτυλο της Mara.

Άντε παιδιά με το καλό!

Διαβάστε ακόμη:

Ακόμη ένας χωρισμός και αυτή τη φορά επεισοδιακός: Νοσοκομεία, ξυλοδαρμοί και... μελανιές

Είναι όντως η Britney Spears; Μήπως το photoshop έκανε και πάλι το... θαύμα του;