Διάσημο ζευγάρι τσακώνεται για το πώς θα βγάλει το μωρό του στο «σφυρί»

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημο ζευγάρι τσακώνεται για το πώς θα βγάλει το μωρό του στο «σφυρί»

Η φιλοχρηματία τους δεν έχει όρια

Οι δυο τους δεν έχουν ακόμα αποφασίσει αν πρέπει να είναι ή όχι μαζί. Ένας θυελλώδης έρωτας που συχνά πυκνά βλέπει την πόρτα της εξόδου. Έχουν αποκτήσει ήδη δύο παιδιά και πριν από λίγες ημέρες γεννήθηκε και ο τρίτος καρπός του έρωτά τους ( νυν ή όχι, θα σας γελάσουμε).


Η Kourtney Kardashian αποτελεί αυθεντικό μέλος της γνωστής οικογένειας καθώς βρίσκει πάντα μία ευκαιρία να ποζάρει στις πρώτες σελίδες των περιοδικών. Έχει στείλει πολλά τελεσίγραφα στον Scott Disick και αυτός έχει κοιμηθεί άπειρες φορές εκτός... σπιτιού. Οι τσακωμοί τους και το γενικότερο ξεκατίνιασμα δεν έχουν τέλος. Μπορεί η γέννηση του μωρού τους να τους έχει ενώσει για λίγο (η Kourtney πιστεύει πως αυτό το μωρό θα τον αλλάξει), αλλά βρήκαν έναν ακόμη λόγο να τα... σπάσουν. Η νέα αιτία τσακωμού; Χρηματική. Δε συμφωνούν στο ποσό που πρέπει να εισπράξουν για την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους. Και τα πράγματα δεν είναι καθόλου αστεία, καθώς τα μάτια του δεν τα έχει δει κανένας από την οικογένεια Kardashian παρά μόνο οι γονείς του. Τα λεφτά είναι πολλά βλέπετε!


Τα Χριστούγεννα θα γίνει η μεγάλη εμφάνιση, αν φυσικά τα βρουν οι δυο τους στο... χρηματικό και τα περιοδικά διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Kourtney και Scott ξέρουν ότι μπορούν να αυξήσουν κατά πολύ τον τραπεζικό τους λογαριασμό και δεν... παίζουν.

Διαβάστε ακόμα:

Σύννεφα στον παράδεισο; Η πίεση του David Beckham και το ξέσπασμα της Victoria!

Διάσημη τραγουδίστρια κατέρρευσε επί σκηνής: Τα κλάματα και οι οδυρμοί

Είναι όντως η Britney Spears; Μήπως το photoshop έκανε και πάλι το... θαύμα του;