Το χάσαμε το κορμί πάλι: Δεν πρόλαβε να χωρίσει και βρήκε νέα αγαπημένη;

Γωγώ Φούντα
Το χάσαμε το κορμί πάλι: Δεν πρόλαβε να χωρίσει και βρήκε νέα αγαπημένη;

Ποια είναι αυτή και τι θέλει από σένα;

Kαι πάνω που μαθαίνουμε για το χωρισμό του και λέμε, «ώπα μας έφεξε ας ορμήσουμε»-κανείς δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να ονειρευόμαστε, το έκανε πάλι το θαύμα του και μάλλον, 2 εβδομάδες αφού η σχέση του έλαβε τέλος, έχει βρει ήδη την επόμενη υποψήφια που θα την κρατήσει μέχρι εκείνη να θελήσει να παντρευτεί και μετά θα την πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Αναφερόμαστε φυσικά στο Leonardo Di Caprio, ο οποίος χώρισε από την καλή του Toni Garrn, καιρός ήταν γιατί καθόλου καλά δεν τα πήγαιναν, και αντί να κάτσει να μαζέψει τα κομμάτια του και να συνεχίσει τη ζωή του ΜΟΝΟΣ, εκείνος αποφάσισε ότι μάλλον δεν μπορεί να το κάνει, και είπε να βρει την επόμενη.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε το διάσημο ηθοποιό, να βγαίνει από ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, μαζί με μία όμορφη νεαρά και στη συνέχεια να την αγκαλιάζει με τρυφερότητα, ενώ εκείνη είχε ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Θα μας πείτε τώρα, αποκλείεται να ήταν φίλη του; Θα σας πούμε, ότι αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος, ίσως και να το πιστεύαμε, αλλά στην περίπτωση του Di Caprio, που η μόνη γυναίκα με την οποία είναι μόνο φίλος, είναι η Kate Winslet, τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Αν σε λίγες μέρες τους δούμε χεράκι χεράκι, μην εντυπωσιαστείτε. Εμείς σας τα λέγαμε!

Διαβάστε ακόμη:

Τώρα εξηγούνται όλα: Δείτε τη μαμά της Jessica Alba και μείνετε με το στόμα ανοιχτό

North West: Δε φαντάζεστε πόσο κόστισε το φετινό δώρο Χριστουγέννων της

Γιατί η Φουρέιρα βγαίνει γυμνή και ποιο διάσημο ζεύγος χώρισε από το πουθενά;