Γιατί η Φουρέιρα βγαίνει γυμνή και ποιο διάσημο ζεύγος χώρισε από το πουθενά;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Φουρέιρα βγαίνει γυμνή και ποιο διάσημο ζεύγος χώρισε από το πουθενά;

Ήταν μία εβδομάδα γεμάτη σοκ!

Φίλες και φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνω ότι για ακόμη μία φορά ήρθε η Παρασκευή, η οποία είναι μία Παρασκευή ιδιαίτερης σημασίας, καθότι είναι και η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα, τα οποία όλοι λατρεύουμε. Δεν ξέρουμε αν έχετε κάνει σχέδια, δεν ξέρουμε αν θα έχετε άδεια για να ξεκουραστείτε και δεν ξέρουμε αν έχετε και το απαραίτητο budget για να γλεντήσετε, αλλά για να σας τονώσουμε λίγο σας λέμε ότι κανένας δεν έχει, εκτός φυσικά από τους αγαπημένους μας celebrities, oι οποίοι για ακόμη μία εβδομάδα έκαναν πράγματα και θαύματα και φυσικά μας απασχόλησαν με τα κατορθώματά τους. Ας πάμε να δούμε όλα αυτά που σας τράβηξαν την προσοχή περισσότερο την εβδομάδα που πέρασε.

Ένα από τα θέματα που σας απασχόλησε έντονα, και δικαίως γιατί καλώς ή κακώς, όταν ένας star αντιμετωπίζει καθημερινά, ανθρώπινα προβλήματα, τραβάει το ενδιαφέρον, είναι η ξαφνική αδιαθεσία της Mel B, ξέρετε του πρώην Spice Girl. Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και οι γιατροί έκαναν λόγο για αρκετά σοβαρή και κρίσιμη κατάσταση. Παρόλα αυτά, μας αιφνιδίασε όλους, και την επόμενη μέρα ήταν στο πλατό του X Factor καταβεβλημένη και με αρκετές μελανιές σε όλο της το σώμα. Και εκεί, ξεκίνησε το νέο σήριαλ, αυτή τη φορά σχετικά με την κακοποίηση από το σύζυγό της Stephen Belafonte. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί τίποτα. Έχει ο θεός!

Eπίσης, εκτός από τα προβλήματα υγείας, φαίνεται πως σας απασχολεί ιδιαίτερα και το... βάρος των διασήμων μιας και όσο να πεις είναι παρηγορητικό να μαθαίνουμε ότι δεν είμαστε οι μόνοι που παλεύουμε με τα κιλά. Η Άβα Γαλανοπούλου λοιπόν, η οποία έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις σχετικά με την μεγάλη απώλεια βάρους της, έδωσε τη δική της απάντηση μέσω φίλου σε μία προσπάθεια να διαψεύσει τις φήμες περί ανορεξίας. Ελπίζουμε σύντομα να ξεπεράσει τη στενοχώρια της και να επανέλθει στα φυσιολογικά της κιλά.

Και πάμε τώρα σε ένα χωρισμό, οι οποίοι είναι πάντα ενδιαφέροντες και σας τραβούν την προσοχή. Πραγματικά, όταν μάθαμε ότι το ζεύγος αυτό χώρισε, δεν μπορέσαμε να μην μείνουμε με το στόμα ανοιχτό, μιας και το θεωρούσαμε από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της showbiz. Κι όμως, η Kate Hudson και ο Matt Bellamy διέλυσαν τον αρραβώνα τους και όπως δήλωσαν παραμένουν φίλοι για χάρη του γιου τους. Βέβαια, οι φήμες για παράνομη σχέση της Kate όσο πάνε και πληθαίνουν, ενώ έντονα σχολιάστηκε και το... ευτυχισμένο πρόσωπο του Matt λίγες μέρες μετά το χωρισμό. Καλέ λέτε να τον καταπίεζε η Kate;

Και πάμε και σε ακόμη ένα χωρισμό, ή μάλλον φήμες, τις οποίες δεν ξέρουμε αν πρέπει να πιστέψουμε, αν και δε θεωρούμε απίθανο να συμβαίνουν όλα αυτά. Αναφερόμαστε στο υπερ-διάσημο ζεύγος, Kim Kardashian και Kanye West οι οποίοι τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα με αποτέλεσμα η Kim να αναγκαστεί να πάει μέχρι και σε... δικηγόρο! Μάλιστα, έχει φτάσει στο σημείο να θεωρεί ότι μόνο ένα δεύτερο παιδί θα μπορέσει να σώσει το γάμο τους! Τι τραβάς κι εσύ βρε Kim μου.

Kαι επειδή δεν μπορούσαμε να ασχοληθούμε μόνο με χωρισμούς από το εξωτερικό, το ενδιαφέρον για το πρώην πια ζεύγος Ελένη Φουρέιρα-Γιώργος Σαμαράς, είναι αμείωτο, με αποτέλεσμα να παρακολουθούμε οτιδήποτε αφορά στη σέξι τραγουδίστρια και το διάσημο ποδοσφαιριστή! Η τελευταία είδηση, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον σας, ήταν η γυμνή φωτογραφία που ανέβασε η Ελένη στο Instagram, όπως μας πληροφόρησε το gossip-tv.gr. Aντίδραση λόγω χωρισμού; Ποιος ξέρει;

Aυτά λοιπόν και από εμάς. Σας ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και να περάσετε υπέροχα!