Πήρε το διαζύγιο... βαριά:Χώρισε έπειτα από 17 χρόνια γάμου, και βρήκε ήδη αντικαταστάτρια

Γωγώ Φούντα
Πήρε το διαζύγιο... βαριά:Χώρισε έπειτα από 17 χρόνια γάμου, και βρήκε ήδη αντικαταστάτρια

Ποιος είναι ο... συντετριμμένος star;

Να κάτι τέτοια βλέπουμε και μας σπαράζει η καρδιά. Διότι δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να χωρίζουν διάσημα και αγαπημένα ζευγάρια! Καλά υπάρχουν πολλά χειρότερα αλλά λέμε τώρα. Το εντυπωσιακό βέβαια στην όλη υπόθεση, είναι ότι στενοχωριούνται οι θαυμαστές πολύ περισσότερο από τους... ίδιους τους ενδιαφερόμενους, στους οποίους δεν πολυκαίγεται και καρφάκι.

Ένας από αυτούς λοιπόν, είναι και ο Antonio Banderas, ο οποίος Ιούνιο του έδωσε η Melanie (η Griffith φυσικά) να υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου, μη σας πούμε Ιούλιο κυκλοφορούσε ήδη με ξανθιά και πανύψηλη καλλονή ετών 34! Η Nicole Kimpel λοιπόν, είναι από τη Δανία και καμία σχέση δεν έχει με το Hollywood και γενικότερα τη showbiz, ενώ όπως είχε δηλώσει πρόσφατα και ο καλός της, είναι ακόμα στη φάση που γνωρίζονται!

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 2 τους φαίνεται να τα πηγαίνουν εξ' αρχής πολύ καλά, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Nicole συνοδεύει τον Antonio σε επίσημες εκδηλώσεις. Πολλοί υποστηρίζουν ότι πιθανόν η σχέση να προϋπήρχε του... διαζυγίου, αλλά εμείς είμαστε καλοί άνθρωποι και δεν βάζουμε το πονηρό με το νου μας.

Διαβάστε ακόμη:

Πόσος έλεγχος πια: Το βέτο των Brangelina στα παιδιά τους

Έτσι ξέρουμε κι εμείς να είμαστε κορμάρες βρε κορίτσι μου

Τι έλεγε η Aniston για το Brad μία μέρα πριν τον γνωρίσει;Το πρώτο της «αγόρι» αποκαλύπτει