Ξέρεις τι είναι να είσαι 22χρονο supermodel και να επισκιάζεσαι από 45χρονη τραγουδίστρια;

Γωγώ Φούντα
Ξέρεις τι είναι να είσαι 22χρονο supermodel και να επισκιάζεσαι από 45χρονη τραγουδίστρια;

Ε ναι βρε παιδιά, γιατί η τραγουδίστρια δεν είναι καμία τυχαία

H αλήθεια είναι ότι εμείς προσωπικά δεν ξέρουμε τι είναι να είσαι 22χρονο μοντέλο και να επισκιάζεσαι από μία γυναίκα που έχει τα διπλά σου χρόνια, διότι δεν είμαστε μοντέλα-ούτε βέβαια και 22χρονες-αλλά είμαστε σχεδόν βέβαιες, ότι η Karlie Kloss και η Kate Upton ένα σοκ χθες βράδυ το έπαθαν στα βραβεία του περιοδικού People, όπου για ακόμη μία φορά, οι μεγαλύτεροι stars έδωσαν το παρών.

Τα 2 supermodels λοιπόν, εμφανίστηκαν για ακόμη μία φορά εντυπωσιακές και σέξι, αν και οι άντρες έδειξαν τη σαφέστατη προτίμησή τους στις πληθωρικές καμπύλες της Κate, και φυσικά απήλαυσαν τα βλέμματα θαυμασμού τα οποία και έρχονταν από παντού. Αυτά όμως, μέχρι κάποιο συγκεκριμένο σημείο γιατί στη συνέχεια εμφανίστηκε η Jennifer Lopez επισκιάζοντας κάθε άλλη θηλυκή οντότητα στο χώρο.

Με μία στενή ολόσωμη φόρμα στο χρώμα του δέρματος και αβυσσαλέο ντεκολτέ, η λατίνα star, ετών 45 παρακαλώ, όχι μόνο δεν είχε να ζηλέψει απολύτως τίποτα από τις νεαρές λίγο που στέκονταν λίγο παραπέρα, αλλά μας έβαλε και σε σκέψεις για ποιο λόγο αναδείχθηκε η Upton η πιο σέξι του πλανήτη και όχι αυτή!

Αν αναρωτιέστε πώς καταφέρνει να είναι σταθερά πανέμορφη και σέξι, δεν έχουμε να σας δώσουμε κάποια απάντηση, καθώς έχουμε καταλήξει στο ότι μάλλον η φύση και ο χρόνος είναι παρά πολύ φίλοι της. Πάντως η χθεσινή βραδιά μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η αποθέωση των 40 και πάνω, καθώς μία ακόμη star, και συνομήλικη της Lopez, η Gwen Stefani εντυπωσίασε με την ομορφιά και το sex appeal της!

Καλά είναι και τα νιάτα, αλλά κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές όσα χρόνια κι αν περάσουν!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί η Φουρέιρα βγαίνει γυμνή και ποιο διάσημο ζεύγος χώρισε από το πουθενά;

Άδοξο τέλος: Ποιο hot ζευγάρι χώρισε μετά από μόλις 6 μήνες σχέσης;

Nicki Minaj: Κερδίζει επάξια τον τίτλο της γκαντεμιάς για το 2014