Είναι κούκλα και ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της: Μαντεύετε την τυχερή μαμά;

Ερμιόνη Σαρρή
Είναι κούκλα και ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της: Μαντεύετε την τυχερή μαμά;

Πραγματικός... άγγελος

Μπορεί για αυτή τη χρονιά το show της Victoria Secret να τελείωσε και τα διάσημα αγγελάκια να άφησαν τα φτερά τους για λίγο στην άκρη, ένα όμως εξίσου πανέμορφο και ανερχόμενο κορίτσι τα έβαλε και πόζαρε στο... φακό.


Η 13χρονη κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber είναι κούκλα και σαρώνει τα social media με τις φωτογραφίες της. Πριν από λίγες ημέρες τα like και τα σχόλια στο instagram πήραν ... φωτιά, αφού η μελαχρινή έφηβη πόζαρε αλά Victoria Secret( με ρούχα φυσικά, μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό). Μοιάζει πολύ στη μαμά της και αναμφισβήτητα έχει όλα τα χαρακτηριστικά για μία καριέρα supermodel!Το πρόσωπό της δύσκολα περνά απαρατήρητο. Τα χαρακτηριστικά της όλα άψογα, η ομορφιά της αξιοζήλευτη.

splitcindy--a


Η μαμά της Cindy, είναι πολύ περήφανη και δείχνει έκπληκτη με το πόσο τα social media μπορούν να καθορίσουν και να «ανεβάσουν» την καριέρα ενός μοντέλου. Για αυτό άλλωστε στηρίζει και την Kaia. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φτάσει το κορίτσι αυτό. Όπως έλεγαν και οι παλιοί, κατά μάνα κατά... κύρη(κατά θυγατέρα στη δική μας περίπτωση).

Διαβάστε ακόμα:

North West: Δε φαντάζεστε πόσο κόστισε το φετινό δώρο Χριστουγέννων της

Διάσημος «μπαμπάς» κοιμάται με ένα ροζ... αλογάκι αγκαλιά: Δείτε ποιος είναι