Διάσημη μανούλα μας συστήνει για πρώτη φορά το νέο μέλος της οικογένειάς της: Δείτε το

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημη μανούλα μας συστήνει για πρώτη φορά το νέο μέλος της οικογένειάς της: Δείτε το

Η πρώτη του φωτογραφία στα social media είναι... γεγονός

Είναι μόλις 8 ημερών και έχει ξετρελάνει τους διάσημους γονείς του. Ήρθε σε μία κάπως περίεργη στιγμή της ζωής τους ( τσακωμοί, χωρισμοί και όλα τα συναφή)και τους έφερε ξανά το χαμόγελο στα χείλη.

Η Kourtney Kardashian και ο Scott Disick μας απασχολούν αρκετά τον τελευταίο καιρό, καθώς είναι στα... μαχαίρια. Η διάσημη μανούλα ήταν (και είναι) εξοργισμένη με τη ζωή του συζύγου της και φήμες τον ήθελαν να έχει δει την πόρτα της... εξόδου. Η γέννηση όμως του γιόκα τους, τους ένωσε ξανά και ελπίζουμε για πολύ ακόμα. Η Kourtney περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της (προσπαθεί να ξεχάσει και τα τερτίπια βέβαια του Scott)και σήμερα ανέβασε στα social media την πιο τρυφερή φωτογραφία των τελευταίων ημερών. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά μας αποκάλυψε και το περιβόητο όνομα που είχε κρατηθεί ως επτασφράγιστο μυστικό. Και το όνομα αυτού Reign Aston Disick.

Τη μεγάλη μας απορία όμως( που λέει ο λόγος) για το τι σημαίνει το όνομα αυτό για τους δύο γονείς, δε μας την έλυσε. Μισές δουλειές βρε κορίτσι μου. Μακάρι πάντως ο μικρός Reign Aston να φέρει στο σωστό δρόμο τον άτακτο μπαμπά του και να ζήσουν αυτοί καλά και εμείς... καλύτερα!

Δείτε τι έγραψε κάτω από τη φωτογραφία η Kourtney στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Είναι κούκλα και ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της: Μαντεύετε την τυχερή μαμά;

Ένα σοκ το πάθαμε! Ποια star εμφανίστηκε φορώντας το jacket της... 6χρονης κόρης της;