Διάσημη ηθοποιός εντοπίστηκε σε τρυφερά τετ α τετ με τον... κομμωτή της

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημη ηθοποιός εντοπίστηκε σε τρυφερά τετ α τετ με τον... κομμωτή της

Ένας νέος έρωτας... γεννήθηκε

Είναι η γυναίκα που τρέλαινε τον ανδρικό πληθυσμό της δεκαετία του ΄80, αφού κανένας δεν μπορούσε να αντισταθεί στην απόλυτα σέξι εμφάνισή της. Διανύει την 6η δεκαετία της ζωής, αλλά δεν παύει στιγμή να μας επιβεβαιώνει πως είναι ένα πραγματικό... θηλυκό.


Στα πράσα πιάσαμε την Kim Basinger με το νέο της έρωτα σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Οι δυο τους βρίσκονται στη Χαβάη και περνάνε πολλές ώρες με τα... κύματα. Εκεί τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός και αν στην αρχή η ταυτότητα του όμορφου συνοδού της ήταν άγνωστη, δεν άργησε και πολύ να αποκαλυφθεί. Ο επί χρόνια κομμωτής της διάσημης ηθοποιού, Mitch Stone φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπό της.


Δεν την αφήνει στιγμή από την αγκαλιά του και αυτή το διασκεδάζει. Ήταν επί χρόνια φίλοι και συνεργάτες, μέχρι που μία ημέρα τους ήρθε η φαεινή ιδέα να βγουν ραντεβού. Αυτό ήταν. Από τότε έχουν γίνει αχώριστοι και το χαμόγελο δε λείπει ποτέ από τα χείλη τους.


Για άλλη μία φορά ένα ζευγάρι μας επιβεβαιώνει, πως μία επιτυχημένη φιλία μπορεί να οδηγήσει και σε μία εξίσου επιτυχημένη σχέση.


Δείτε τους στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Angelina Jolie - Brad Pitt: Η αποκάλυψη της κόρης τους Shiloh που μας άφησε άφωνους!

Την τσακώσαμε: Super καλλίγραμμη σταρ τρώει και με το παραπάνω

Αυτά είναι Χριστούγεννα: Ο σύντροφoς της Miranda Kerr δεν τσιγκουνεύεται τις γιορτές!