Την τσακώσαμε: Super καλλίγραμμη σταρ τρώει και με το παραπάνω

Ερμιόνη Σαρρή
Την τσακώσαμε: Super καλλίγραμμη σταρ τρώει και με το παραπάνω

Δείτε την και αφήστε τις τύψεις στην άκρη

Ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του συζύγου της ενώ εμείς δε σταματάμε λεπτό να τη χαζεύουμε για το καλλίγραμμο κορμί της και το απίστευτο στυλ της. Κάθε της εμφάνιση κάνει τις φωτογραφικές μηχανές να μη σταματάνε. Και εκεί που νομίζαμε ότι το κορίτσι αυτό τρέφεται μόνο με μαρουλόφυλλα, ήρθαν τα αποκαλυπτήρια.


Στις κερκίδες του Madison Square Garden βρέθηκε η Olivia Palermo και από ότι φαίνεται απόλαυσε για τα καλά τον αγώνα. Κοιτούσε με μεγάλη αφοσίωση τις δύο ομάδες ενώ δε σταμάτησε λεπτό να τσιμπάει ποπ κορν. Και δε μιλάμε για 5-10, αφού το απόλυτο fashion icon προτίμησε και το μεγαλύτερο μέγεθος. Αυτά είναι, η απόλαυση σε όλο της το μεγαλείο. Και δε σταμάτησε εδώ, αφού μόλις τα καταβρόχθισε όλα, το έριξε στα... αναψυκτικά . Τι ανάγκη έχει άλλωστε;Πραγματικό κορίτσι των γηπέδων δηλαδή. Όχι τίποτε άλλο, αλλά έρχονται Χριστούγεννα και πρέπει να βρούμε μία δικαιολογία για να φάμε με το κεφάλι μας ήσυχο.

2


Το μόνο που έχουμε να της πούμε είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτή της την εμφάνιση και ότι τη βάλαμε στην καρδιά μας ακόμα... παραπάνω.

1

Διαβάστε ακόμα:

Μετά το αλκοόλ και τα χάπια... ο χωρισμός:Ποια τραγουδίστρια θα περάσει «μαύρες» γιορτές;

Είναι κούκλα και ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της: Μαντεύετε την τυχερή μαμά;