Μεγάλη ήττα για την Gwyneth Paltrow: Ποιος την απέρριψε;

Ερμιόνη Σαρρή
Μεγάλη ήττα για την Gwyneth Paltrow: Ποιος την απέρριψε;

Στοιχεία από το παρελθόν της βγήκαν στη...φόρα

Μπορεί να είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Hollywood και να έχει ξετρελάνει τον κόσμο με το ταλέντο της στη μαγειρική, αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλες οι πόρτες είναι... ανοιχτές για αυτήν. Έχουν και διάσημοι τις άτυχες στιγμές τους, μην κοροϊδευόμαστε.


Τα βιβλία συνταγών της Gwyneth Paltrow έχουν σπάσει ταμεία, αλλά αυτό δεν πτοεί καθόλου τη διευθύνουσα σύμβουλο της Yahoo, Μαρίσα Μάγιερ. Ενώ η ηθοποιός ζήτησε μία θέση για τη στήλη Yahoo Food, η ίδια της την αρνήθηκε καθώς δεν είχε... πτυχίο. Με άλλα λόγια χωρίς το περιβόητο χαρτί, δεν πάει πουθενά. Θεωρείται απαραίτητο προνόμιο για την πρόσληψη της στη συγκεκριμένη εταιρεία και η Gwyneth εδώ υστερεί. Δεν πάει να έχει ένα από τα καλύτερα blog μαγειρικής, και οι γυναίκες να την ευγνωμονούν για το σώμα τους, η Μαρίσα θέλει αποδεικτικά στοιχεία για τις γνώσεις της. Και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι αυστηρή. Δεν την απασχολεί το όνομα και δεν κάνει διακρίσεις.

Αν και κατέχει υψηλόβαθμη θέση μάλλον της έχει διαφύγει, ότι πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τεχνολογίας και όχι μόνο, όπως ο Steve Jobs, ο Bill Gates αλλά και ο Mark Zuckenberg παράτησαν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο για να ασχοληθούν με την καριέρα τους. Τι να πούμε. Η ηθοποιός πάντως μετά την απόρριψη αυτή, ανοίγει πανιά για άλλες επαγγελματικές δραστηριότητες στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Ελπίζουμε να μην τη ζητάνε μετά πίσω... γονατιστοί.

Διαβάστε ακόμα:

Θα μας τρελάνουν: Πριν λίγες ημέρες χώριζαν και τώρα θέλουν μωρό

Διάσημη ηθοποιός εντοπίστηκε σε τρυφερά τετ α τετ με τον... κομμωτή της