Η κόρη της Mel B αποκαλύπτει την αλήθεια για τις φήμες κακοποίησης της μητέρας της

Η κόρη της Mel B αποκαλύπτει την αλήθεια για τις φήμες κακοποίησης της μητέρας της

Η μικρή Phoenix μίλησε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Αμέτρητες είναι οι φήμες που συνοδεύουν το τελευταίο διάστημα τη Μel B, αφού ύστερα από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στομάχι αλλά και την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της με μελανιές, άρχισαν να φουντώνουν οι φήμες περί κακοποίησης από τον σύζυγό της, Stephen Belafonte.


Και ενώ η αρχή των φημολογιών πυροδοτήθηκε από τα γεγονότα αυτά, η συνέχεια ήταν καταιγιστική. Σενάρια για ξυλοδαρμούς, επεισόδια οικογενειακής βίας, ενδεχόμενο χωρισμό αλλά και σχέδια να περάσουν μακριά ο ένας από τον άλλο τα Χριστούγεννα, έδιναν και έπαιρναν στα διεθνή μέσα, ωστόσο η διάσημη τραγουδίστρια και κριτής του «X-Factor» ποτέ δεν μίλησε σχετικά με το θέμα, επιβεβαιώνοντας ή διαψεύδοντας τα όσα ακούγονταν.


Και μπορεί η ίδια η σταρ να μην θέλησε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, όμως μάλλον έδωσε την απάντησή της στις... κακές γλώσσες μέσω της κόρης της, Phoenix, η οποία, παίρνοντας το μέρος του πατριού της, ξέσπασε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία των δυο τους από την βόλτα που έκαναν της παραμονή των Χριστουγέννων και αναφέροντας ότι: «Μπορείτε όλοι να ηρεμήσετε; Δεν χτύπησε την μαμά μου, δεν ξέρω πώς βγήκαν αυτές οι χαζές φήμες». Άλλωστε, και ο ίδιος ο Stephen, είχε δηλώσει ακριβώς τα ίδια, λίγες μέρες πριν.


Πάντως, το ζευγάρι πέρασε μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων και μάλιστα στη φωτογραφία που δημοσίευσαν φαίνονταν πολύ χαλαροί και ευτυχισμένοι. Άραγε να υπήρξε επανασύνδεση ή απλά να μην συνέβη ποτέ τίποτα από όλα όσα ανέφεραν οι φήμες που οργίαζαν το τελευταίο διάστημα; Μόνο αυτοί ξέρουν!

Διαβάστε ακόμη:

Δεν είναι ένα... ούτε δύο! 45 σέξι εξώφυλλα της Kim Kardashian που έχουν συζητηθεί

Έμοιασε στους διάσημους γονείς του και είναι το ωραιότερο μωρό που έχετε δει