Ποιος έγινε ο φόβος και ο τρόμος για τη μικρή North West; Δείτε την πώς αντέδρασε

Ερμιόνη Σαρρή
Ποιος έγινε ο φόβος και ο τρόμος για τη μικρή North West; Δείτε την πώς αντέδρασε

Η μικρή Nori έχασε για λίγο το χαμόγελό της εξαιτίας του...

Η North West είναι ένα από τα πιο διάσημα μωρά της showbiz και σε κάθε της δημόσια εμφάνιση τα φλας δε σταματούν. Οι γονείς της και κυρίως η μαμά της Kim Kardashian έχει μοιραστεί άπειρες φορές με τους διαδικτυακούς της φίλους οικογενειακές τους στιγμές και φυσικά τα likes πήραν... φωτιά.


Αυτή τη φορά όμως η Nori δεν φωτογραφήθηκε και στην καλύτερή της φάση. Όπως όλα τα παιδιά έτσι και για αυτήν έφτασε η ώρα να συνομιλήσει με τον Άγιο Βασίλη. Μπορεί στην ιδέα της γνωριμίας τους να ήταν πανευτυχής (όπως όλα τα παιδιά άλλωστε), στη θέαση του όμως το βλέμμα της γέμισε από... τρόμο. Το χαμόγελο έφυγε από τα χείλη της και προσπαθούσε να καταλάβει τι συμβαίνει. Μπορεί να βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς της Kris Jenner, αλλά σίγουρα δεν αισθανόταν και πολύ άνετα. Και ποιο παιδάκι άλλωστε, όταν είδε για πρώτη φορά τον κόκκινο κύριο με τον κόκκινο σάκο δεν τρόμαξε; Λίγο τα γένια, λίγο η στολή, δε θέλει και πολύ ένα τόσο δα μικρό παιδί να φοβηθεί.

photo

Η τηλεπερσόνα έγραψε κιόλας κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε, πως η Nori θέλει λίγη... προθέρμανση με τον κύριο αυτόν. Ο ίδιος Άγιος Βασίλης επισκέπτεται το σπίτι της οικογένειας από τότε που οι Kardashians ήταν μικρές. Δεν πήγε όμως με άδεια τα χέρια, αφού κρατούσε μία κούκλα για τη μικρή κυρία West. Δεν ξέρουμε τι του είχε γράψει, αλλά από ότι φαίνεται, όσα διαμαντένια σκουλαρίκια και να έχει, η χαρά βρίσκεται σε κάτι πολύ απλό.

Δείτε τις υπόλοιπες φωτογραφίες που ανέβασε η Kim από την ημέρα των Χριστουγέννων στην παραπάνω gallery.

Διαβάστε ακόμα:

To instagram τους πήρε «φωτιά»: Ποιοι σταρ κέρδισαν τα... likes μας για το 2014

Αυτή η ηθοποιός απέφερε τα μεγαλύτερα κέρδη στο Hollywood για το 2014!