Mήπως ο Liam Hemswort δεν ξεπέρασε ποτέ την Miley Cyrus; Δείτε γιατί

Γωγώ Φούντα
Mήπως ο Liam Hemswort δεν ξεπέρασε ποτέ την Miley Cyrus; Δείτε γιατί

Μα τι τους κάνει πια αυτό το κορίτσι;

Συνήθως τα πιο άτακτα κορίτσια, τα οποία το ρίχνουν και λίγο έξω και κάνουν και καμία κατάχρηση, δεν είναι και η πρώτη επιλογή για μία... σχέση! Αυτό όμως, στην περίπτωση της ίσως πιο αμφιλεγόμενης star του πλανήτη, καταρρίπτεται πανηγυρικά μιας και βλέπουμε παλικάρια να σφάζονται στην ποδιά της!

Για να γίνουμε πιο σαφείς λοιπόν, αναφερόμαστε στην Miley Cyrus η οποία τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί με το γιο του Arnold Schwarzenegger, Patrick, και όπως όλα δείχνουν τα παιδιά μάλλον είναι σφόδρα ερωτευμένα!

Εκτός βέβαια από την μητέρα του Patrick, Maria Shriver, υπάρχει και κάποιος άλλος που διαφωνεί με τη σχέση αυτή, και δεν είναι άλλος από τον πρώην της Cyrus, Liam Hemsworth, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πυρ και μανία με τη σχέση της παλιάς του αγαπημένης.

«Ο Liam πιστεύει ότι ο Patrick χρησιμοποιεί την Miley για τη δημοσιότητα και παρόλο που θέλει πολύ να είναι ευτυχισμένη, εχει τις αμφιβολίες του», λέει άτομο από το στενό του περιβάλλον.

Μήπως ο Liam είναι ακόμη ερωτευμένος με την Miley, και απλά ελπίζει να βγει αληθινός; Να του προτείνουμε να κάνει με την Jennifer Lawrence που ταιριάζουν πολύ! Θέλει δε θέλει!

Διαβάστε ακόμη:

To instagram τους πήρε «φωτιά»: Ποιοι σταρ κέρδισαν τα... likes μας για το 2014

Η Jessica Alba και η κορούλα της Haven «έκλεψαν» την παράσταση με τα παρόμοια outfits τους

Δείτε μέχρι πού έφτασε διάσημη ηθοποιός για να αποδείξει ότι δεν έκανε πλαστική στην μύτη