Δείτε μέχρι πού έφτασε διάσημη ηθοποιός για να αποδείξει ότι δεν έκανε πλαστική στην μύτη

Γωγώ Φούντα
Δείτε μέχρι πού έφτασε διάσημη ηθοποιός για να αποδείξει ότι δεν έκανε πλαστική στην μύτη

Την έπνιξε το δίκιο!

Κακά τα ψέματα, το να είσαι star έχει τις δυσκολίες του, μιας και οτιδήποτε κι αν κάνεις, θα πρέπει να δώσεις εξηγήσεις και φυσικά απαγορεύεται να πεις ψέματα, γιατί είναι σαν να κοροδεύεις τον κόσμο και ειδικά τους θαυμαστές σου! Αυτά δηλαδή που εμείς οι κοινοί θνητοί κάνουμε ανενόχλητοι, οι celebrities δυσκολεύονται πραγματικά για να τα καταφέρουν.

Όπως η Kaley Cuoco για παράδειγμα, η οποία είπε να κάνει μία επέμβαση στο διάφραγμα για να μπορεί να οξυγονώνεται και ο εγκέφαλος, και αμέσως έπεσαν να το φάνε το κορίτσι και να το κατηγορήσουν ότι πίσω από το διάφραγμα, βρισκόταν καλά κρυμμένη μία... ρινοπλαστική!

Ε τα πήρε κρανίο και αυτή, και αποφάσισε να αποδείξει μια και καλή, ότι ο κόσμος είναι κακός, και ότι δεν έχει ανάγκη καμία πλαστική στην μύτη προκειμένου να είναι σέξι και όμορφη. Ανέβασε λοιπόν, από το κρεβάτι του πόνου μία φωτογραφία αγκαλιά με τα σκυλιά της, και έγραψε από κάτω: «Ήθελα εδώ και ένα χρόνο να κάνω επέμβαση στο διάφραγμα και δεν το έπαιρνα απόφαση, Για όσους πιστεύουν ότι έκανα πλαστική στην μύτη, σκεφτείτε το καλύτερα».

Ε εδώ που τα λέμε, ακόμη και στο απλό διάφραγμα το σχήμα της μύτης πάντα αλλάζει ελαφρώς. Αλλά και ποιοι είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τη συμπαθέστατη και σέξι Kaley;

Διαβάστε ακόμη:

Πάθαμε πλάκα: Κι όμως, αυτό το κορμί ανήκει σε... 47χρονη σταρ!

Η μεγάλη ανατροπή: Αυτός ο διάσημος τραγουδιστής απειλεί το... θρόνο της Kim Kardashian!

To instagram τους πήρε «φωτιά»: Ποιοι σταρ κέρδισαν τα... likes μας για το 2014