Η Kim Kardashian είναι ράκος: Για ποιο λόγο περνάει τις χειρότερες γιορτές της;

Γωγώ Φούντα
Η Kim Kardashian είναι ράκος: Για ποιο λόγο περνάει τις χειρότερες γιορτές της;

Τι συνέβη και είναι σε κακά χάλια η reality star;

Νομίζατε ότι αν είσαι διάσημος και πλούσιος, όλα στη ζωή είναι εύκολα και ρόδινα; Ήρθε η ώρα να σας διαλύσουμε το ροζ συννεφάκι, και να σας ενημερώσουμε, ότι και οι stars είναι άνθρωποι σαν εμάς, με τα προβλήματα και τις στενοχώριες τους. Ε μία τέτοια βιώνει και η Kim Kardashian τους τελευταίους μήνες, και σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, αυτές είναι οι χειρότερες γιορτές που πέρασε ποτέ!

Η reality star λοιπόν, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και ο λόγος είναι ότι παρόλο που τους τελευταίους 9 μήνες προσπαθεί τίμια να μείνει έγκυος για δεύτερη φορά, δεν τα έχει ακόμη καταφέρει. Mάλιστα, στενοί της φίλοι αποκάλυψαν, ότι επισκέπτεται αρκετά συχνά, γιατρούς ειδικούς σε θέματα γονιμότητας, ενώ έχει υποβληθεί και σε αρκετές θεραπείες.

Παρόλο που η North ήταν το μωρό-θαύμα, μιας και οι γιατροί είχαν πει παλαιότερα στην Kim ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να κάνει δικά της παιδιά, τόσο η ίδια όσο και ο Kanye πίστευαν ότι τη δεύτερη φορά τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα. Μέχρι στιγμής βέβαια, το διάσημο ζεύγος δεν έχει δει αποτελέσματα, αλλά δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει την προσπάθεια.

Eμείς λοιπόν, να τους ευχηθούμε να τα καταφέρουν, αλλά ακόμη κι αν δεν αποδώσουν οι προσπάθειές τους, μπορούν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι. Εξάλλου άνθρωποι με οικονομική άνεση, είναι καλό να δίνουν ένα σπίτι και μία οικογένεια σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε ακόμη:

Προσοχή, η παρακάτω είδηση είναι αληθινή: Superstar τσακώθηκε με τον... Mickey Mouse!

Ποιος έγινε ο φόβος και ο τρόμος για τη μικρή North West; Δείτε την πώς αντέδρασε

Η είδηση της ημέρας: Ο Orlando Bloom ξεπέρασε την Miranda Kerr!