Kanye West: Έκανε την Kim να κλαίει με… μαύρο δάκρυ!

Kanye West: Έκανε την Kim να κλαίει με… μαύρο δάκρυ!

Μαντεύετε τον λόγο;

Με κλάματα βρήκε η πρώτη μέρα του 2015 την Κim Kardashian και μάλιστα, δάκρυα που προκάλεσε ο ίδιος ο άντρας της, Kanye West. Μην βιάζεστε όμως να την... λυπηθείτε, αφού πρόκειται για δάκρυα χαράς και συγκίνησης και όχι λύπης. Πως θα μπορούσε άλλωστε να την στενοχωρήσει μέρες που είναι; Αντιθέτως, ο διάσημος ράπερ είπε να κάνει σε αυτήν, και κυρίως στη μικρή Νοrth, ένα ξεχωριστό και μοναδικό πρωτοχρονιάτικο δώρο.


Για την ακρίβεια, ο Κanye επέλεξε τη χθεσινή μέρα, και τελευταία του χρόνου που πέρασε, για να κυκλοφορήσει το νέο του single «Only One». Και φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, αυτό δεν θα μπορούσε να κάνει την Kim να συγκινηθεί –δεν είναι εντελώς καλά, αλλά δεν το... έχασε και τελείως- ωστόσο, ο καλλιτέχνης συνέδεσε την κυκλοφορία του νέου αυτού τραγουδιού με την οικογένειά του, αφού αφιέρωσε το τραγούδι, στη μονάκριβη κορούλα του Νοri.


Τι ήθελε να το ακούσει αυτό η ριάλιτι σταρ; Kορόμηλο έτρεχε... το δάκρυ από τη συγκίνηση, ενώ η ίδια δεν σταμάτησε να σχολιάζει το γεγονός αλλά και τη συναισθηματική της φόρτιση στα social media. «Κλαίω κάθε φορά που ακούω το τραγούδι αυτό» αναφέρει η 34χρονη celebrity και συνεχίζει, λέγοντας: «Όλοι συνεχώς με ρωτούν ποιο είναι το αγαπημένο μου τραγούδι του Kanye West. Αυτό είναι το 'Only One'». Βέβαια, ο ράπερ φρόντισε να μην αφήσει και την Kim παραπονεμένη, αφού της αφιέρωσε ένα στίχο του τραγουδιού, αφού αναφέρει πως ζήτησε έναν άγγελο στη ζωή του, όμως τελικά... βρήκε δύο. Μα τι έρωτας πια! Θα κλάψουμε και εμείς!

Διαβάστε ακόμη:

Celebrity Love Moments 2014: Αυτά είναι τα πιο ερωτικά στιγμιότυπα της χρονιάς

Μα τι αλλαγή είναι αυτή: Διάσημες κυρίες που έγιναν... αγνώριστες