Μας εύχεται Καλή Χρονιά από τη Βραζιλία και μας δείχνει το σέξι κορμί της: Δείτε την

Ερμιόνη Σαρρή
Μας εύχεται Καλή Χρονιά από τη Βραζιλία και μας δείχνει το σέξι κορμί της: Δείτε την

Και ποιος δε θα ήθελε να είναι εκεί...

Δεν πάει εμείς να κουκουλωθήκαμε με ό,τι πιο χοντρό υπήρχε και γενικώς να υιοθετήσαμε το στυλ κρεμμύδι για το Πρωτοχρονιάτικο ντύσιμό μας, άλλοι προτίμησαν τα μαγιό τους. Μπορεί να είμαστε υπερήφανοι για τους 5 μήνες του χρόνου όπου η θερμοκρασία μας είναι στα ύψη, αλλά κάτι τέτοιες στιγμές ζηλεύουμε. Να τα λέμε και αυτά.


Η βραζιλιάνα καλλονή Alessandra Ambrosio βρέθηκε δίπλα στην οικογένειά της αυτές τις ημέρες και πέρασε την καλύτερη Πρωτοχρονιά. Απόλαυσε στιγμές άπειρου κάλλους με φίλες και φίλους και μας έδειξε πως είναι να αλλάζεις χρονιά με μπικίνι και σοκολατένιο χρώμα. Το μοντέλο σχημάτισε τη λέξη Love παρέα με τις φίλες της και μας ευχήθηκαν για το 2015 (και εμείς το έχουμε σκεφτεί, αλλά που κορμί). Είναι όλες τους μία προς μία (ο κύριος της παρέας ας μας συγχωρέσει) και το διασκέδασαν πολύ.

ΜΕΣΑ


Και το ξενύχτι βέβαια στη Βραζιλία δεν έλειψε. Φόρεσαν τις εορταστικές τους τιάρες σα πραγματικές βασίλισσες και βγήκαν να τα σπάσουν. Μπορεί η Alessandra να είναι μητέρα πια, αλλά δεν έχει χάσει στιγμή το κέφι της. Και έτσι πρέπει, να συνδυάζει κανείς τα πάντα σε αυτή τη ζωή.

Διαβάστε ακόμα:

Και ναι έχουμε την πρώτη επανασύνδεση του 2015: Δείτε το διάσημο ζευγάρι χεράκι χεράκι

Nicki Minaj: Μιλάει για το μυστικό που έχει στοιχειώσει τη ζωή της εδώ και χρόνια

Gwyneth Paltrow: Η πρώτη μέρα του νέου έτους ξεκίνησε με... άσχημα νέα!