Έχει και ο έρωτας τα όριά του: Διάσημο ζευγάρι εντοπίστηκε σε στιγμές απόλυτου πάθους

Ερμιόνη Σαρρή
Έχει και ο έρωτας τα όριά του: Διάσημο ζευγάρι εντοπίστηκε σε στιγμές απόλυτου πάθους

Δείτε ποιοι είναι

Δε χρειάζεται να σας πούμε που βρίσκονται, καθώς είναι διάσημοι και εννοείται ότι θα πήγαιναν στο St. Barts για τις γιορτές. Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι της. Είναι κούκλα, κορμάρα και έχει κάνει τον κατά 13χρόνια μικρότερό της σύντροφο να μην παίρνει στιγμή το βλέμμα του από πάνω της.


Ο λόγος για τη Heidi Klum, που ο φωτογραφικός φακός δεν την έχει αφήσει στιγμή σε ησυχία. Έχει πάει με τον 28χρονο Vito Schnabel διακοπές, να ζήσουν τον έρωτα τους και οι παπαράτσι τους ακολουθούν συνέχεια. Αυτό βέβαια δεν τους πτοεί καθόλου. Αυτός κυκλοφορεί σαν πραγματικός τουρίστας( ξυπόλυτος παντού) και αυτή μας κάνει να αισθανόμαστε τριπλές τύψεις για τα μελομακάρονα που καταβροχθίσαμε το τελευταίο 10ήμερο. Μα τι κορμί βρε παιδί μου. Δε θα σταθούμε, όμως στο καλλίγραμμο σώμα της, αφού εδώ μιλάμε για την απόλυτη καψούρα.


Βλέπετε δεν απολαμβάνουν μόνο τον καυτό ήλιο αλλά και τα καυτά... φιλιά. Λεπτό δεν μπορούν να κρατηθούν, αψηφώντας για το τι συμβαίνει γύρω τους. Δεν είμαστε κατά του έρωτα, αλλά μήπως να αποφεύγαμε λίγο τις ακατάλληλες σκηνές για... παιδιά; Εντάξει, ένα δυο φιλάκια όλοι τα έχουμε δώσει όταν είμαστε σε κάποιο δημόσιο χώρο, εδώ όμως μιλάμε για σκηνή που μας θυμίζει τα εφηβικά μας χρόνια. Τότε που φιλιόμασταν ασταμάτητα με το τότε αγόρι μας όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε. Ήμασταν όμως μικροί και... απερίσκεπτοι.


Μακάρι βέβαια ο έρωτας αυτός να μη σβήσει ποτέ και με την πρώτη τους επέτειο να δούμε και το μονόπετρο, αλλά βρε παιδιά συγκρατηθείτε λίγο, σας βλέπει και κόσμος(παιδιά, χωρισμένοι, ελεύθεροι).

Δείτε τους στην παραπάνω gallery

Διαβάστε ακόμα:

Selena Gomez: H φωτογραφία που προκάλεσε! Υποθέτουμε μαντεύετε γιατί

Nicki Minaj: Μιλάει για το μυστικό που έχει στοιχειώσει τη ζωή της εδώ και χρόνια

Και ναι έχουμε την πρώτη επανασύνδεση του 2015: Δείτε το διάσημο ζευγάρι χεράκι χεράκι