Ε όχι! Αυτό που μάθαμε για τους Kardashians αρνούμαστε να το πιστέψουμε

Γωγώ Φούντα
Ε όχι! Αυτό που μάθαμε για τους Kardashians αρνούμαστε να το πιστέψουμε

Η διάσημη οικογένεια μας έδωσε την πιο συγκλονιστική είδηση της εορταστικής περιόδου

Aγαπητοί αναγνώστες δεν ξέρουμε πώς θα το πάρετε όλο αυτό, μιας και δε θέλουμε να γινόμαστε Κασσάνδρες τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς, αλλά υπάρχει κάτι στο θαυμαστό κόσμο της showbiz που πραγματικά μας έχει προβληματίσει πολύ. Έχει να κάνει με την οικογένεια Kardashian, οι οποία αυτές τις γιορτές εμφανίστηκε αποφασισμένη να μας αποτελειώσει!

Ξέρετε τι έκαναν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι Kim, Kourtney και Khloe; Έμειναν σπίτι με τις οικογένειές τους!!! Μάλιστα, επειδή αγαπούν και τους θαυμαστές τους, φρόντισαν να εμημερώσουν μέσω social media για το τι κάνουν, και ποια είναι τα σχέδια τους για την πρώτη νύχτα της νέας χρονιάς.

«Οι West μαγειρεύουν, βλέπουν τηλεόραση και χαλαρώνουν απόψε. Ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς τη νέα χρονιά! Εύχομαι όλοι να είστε ασφαλείς και να περνάτε καλά», έγραψε η Kim δίνοντάς μας το πρώτο χτύπημα. Και είχε και συνέχεια από την Kourtney: «Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να υποδεχτώ το νέο έτος, παρά μόνο με τα 3 αγαπημένα μου αγόρια και το πολύτιμο κορίτσι μου»!

Και πάνω που είχαμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες στην Khloe, εκείνη, δίχως να δείξει έλεος, μας έδωσε το τελειωτικό χτύπημα: «Ο καλύτερός μου φίλος σε όλο τον κόσμο», έγραψε κάτω από μία παιδική της φωτογραφία με τον αδερφό της Rob και στη συνέχεια ενημέρωσε ότι παρακολουθούν την ταινία Gone Girl.

Τώρα ειλικρινά, δεν αισθάνεστε πολύ... glamorous που εσείς βγήκατε την παραμονή;

Διαβάστε ακόμη:

Και ναι έχουμε την πρώτη επανασύνδεση του 2015: Δείτε το διάσημο ζευγάρι χεράκι χεράκι

H πρώτη διάσημη εγκυμοσύνη του 2015! Για τρίτη φορά μπαμπάς ο ηθοποιός

Aυτό κι αν είναι είδηση: Διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά και ιδού η απόδειξη!