Όποιος έχει τη μύγα…: Τι έκανε πάλι η Kim Kardashian για να μας πείσει πως ΔΕΝ χωρίζει;

Όποιος έχει τη μύγα…: Τι έκανε πάλι η Kim Kardashian για να μας πείσει πως ΔΕΝ χωρίζει;

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες μιας σταρ!

Εδώ και καιρό τα διεθνή μέσα κάνουν λόγο για ενδεχόμενο χωρισμό των Κim Kardashian και Kanye West. Σύμφωνα με αυτά, το διάσημο ζευγάρι μπορεί να προσπαθεί να μας πείσει πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όμως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, αφού πολλές είναι οι φορές που κάνουν χώρια δημόσιες εμφανίσεις, ενώ ακόμα τόσες είναι αυτές που τους παίρνει αρκετό καιρό να ειδωθούν, αφού βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη της υφηλίου.


Ωστόσο, παρά τις φήμες αυτές, κανείς από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί ποτέ κάτι αντίστοιχο δημοσίως. Αντιθέτως, οι προσπάθειες της Kim να μας δείξει πως αποτελούν ένα ευτυχισμένο και ονειρεμένο ζευγάρι, το τελευταίο διάστημα γίνονται όλο και εντονότερες. Και ύστερα από το πρόσφατο ξέσπασμά της στα social media, όπου ανέφερε πως δεν καταλαβαίνει το λόγο που φημολογείται ότι χωρίζει, αφού οι δυο τους είναι τρελοί ο ένας για τον άλλο, σειρά είχε το επόμενο βήμα.


Η 34χρονη ριάλιτι σταρ αρκέστηκε, την φορά αυτή, στο «ανέβασμα» στα social media μιας γλυκιάς selfie, όπου η ίδια φιλά τον... ατάραχο Kanye. Συνοδευόμενη από την σύντομη λεζάντα «Καληνύχτα», η Kim φαίνεται πως ήθελε να μας πείσει πως... τα λόγια είναι περιττά και η φωτογραφία μιλά από μόνη της. Πάντως, αν δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τόση... μανία να μας πείσει πως αγαπιούνται τόσο! Ύποπτο...

Διαβάστε ακόμη:

Jenner στη θέση της Jenner!Μα τι άλλο θα κάνει πια η Kylie για να μοιάσει στην αδερφή της;

Ε όχι! Αυτό που μάθαμε για τους Kardashians αρνούμαστε να το πιστέψουμε