Διάσημες κυρίες έβγαλαν selfies χωρίς μακιγιάζ. Δείτε τις και κρίνετε

Ερμιόνη Σαρρή
Διάσημες κυρίες έβγαλαν selfies χωρίς μακιγιάζ. Δείτε τις και κρίνετε

Η φυσική ομορφιά σε όλο της το μεγαλείο

Όποιος δεν έχει έστω και μία selfie ας σηκώσει το χέρι του. Είτε είμαστε φαν των social media είτε όχι, σχεδόν όλοι έχουμε και μία τέτοιου είδους φωτογραφία στο... ιστορικό μας. Μόνοι μας ή με παρέα έχουμε αποτυπώσει στιγμές άπειρου κάλλους μέσω μίας selfie. Την ίδια, λοιπόν, αδυναμία έχουν και οι διάσημες κυρίες. Και επειδή είναι πολλές, ψάξαμε και ανακαλύψαμε αυτές που έχουν λίγο περισσότερο ζουμί, αφού οι celebrities φίλες μας τις τράβηξαν δίχως μακιγιάζ. Δείτε τις και τα σχόλια δικά σας (εντάξει και δικά μας).


Cindy Crawford

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβηκε στο twitter και η γνωστή καλλονή μας απέδειξε πως δεν την έχουμε άδικα τόσα χρόνια... ψηλά. Τρανταχτή επίσης απόδειξη της φυσικής της ομορφιάς είναι και η έφηβη κόρη της, που της μοιάζει απίστευτα και προβλέπουμε ότι θα την κερδίσει η πασαρέλα αργά ή γρήγορα.

CINDY CRAWFORD

Beyoncé

Μόλις ξύπνησε και μας παρουσιάζεται. Με αυτό το γλυκό χαμόγελο μας είχε καλημερίσει κάποια στιγμή η γνωστή τραγουδίστρια και μπορούμε να πούμε πως το without make up look της πάει πολύ.

BEYONCE

Megan Fox

Μα πόσο όμορφη. Η γλυκιά μαμά φορώντας το μπουρνούζι της μας χάρισε μία φωτογραφία και μας μαγνήτισε με το βλέμμα της. Τι να πρωτοσχολιάσουμε, το χρώμα των ματιών της, τα φρύδια που πολλές από εμάς ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε (είναι και τελευταία τάση της μόδας)ή τα τέλεια μαλλιά της. Είναι θεά, τελεία και παύλα.

MEGAN FOX

Heidi Klum

Τους τελευταίους μήνες ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Vito Schnabel και με τη συγκεκριμένη φωτογραφία μας αποδεικνύει πως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις μικρότερές της. Η σαραντάρα βλέπετε κάνει για δύο εικοσάρες.

HEIDI KLUM

Lady Gaga

Μπορεί να περιμέναμε καιρό για να δούμε το πραγματικό της πρόσωπο, αλλά τώρα πια έχει φτάσει στο σημείο να μας παρουσιάζεται ακόμη και χωρίς make up. Ξαπλωμένη στο κρεβάτι της και έχοντας τα μαλλιά της κότσο στέλνει και αυτή με τη σειρά της την καλημέρα της.

LADY AGGA

Gwyneth Paltrow

Αυτά τα μάτια δε γίνεται να μη σε μαγέψουν. Να πούμε την αλήθεια την κατατάσσουμε στο top 5 των πιο φυσικά όμορφων διάσημων γυναικών. Αν και δεν έχει εμφανιστεί ποτέ υπερβολικά βαμμένη, το εντελώς φυσικό look της ταιριάζει απόλυτα.

071614-makeup-free-selfies-9-567

Διαβάστε ακόμα:

Έχει και ο έρωτας τα όριά του: Διάσημο ζευγάρι εντοπίστηκε σε στιγμές απόλυτου πάθους

Ο Leonardo di Caprio έφτασε στο... τερματικό στάδιο ως κυνηγός μοντέλων! Δείτε τι έκανε!