Ένα από τα ωραιότερα αγόρια του Hollywood δεν είναι πια ελεύθερο!

Γωγώ Φούντα
Ένα από τα ωραιότερα αγόρια του Hollywood δεν είναι πια ελεύθερο!

Οι θαυμάστριες μπορούν να κλάψουν

Μα τι έχουν πάθει όλα τα διάσημα και ωραία αγόρια και δεσμεύονται το ένα μετά το άλλο; Όχι ότι υπάρχει περίπτωση να ερωτευτούν εμάς, αλλά όσο να πεις προτιμάμε να τα βλέπουμε μόνα τους ή άντε το λουράκι του σκύλου τους στο χέρι!

Το club των δεσμευμένων λοιπόν, απέκτησε ακόμη ένα... λαμπρό μέλος, το οποίο η αλήθεια είναι ότι μας έχει μπερδέψει με τις επιλογές του στο παρελθόν. Ο Jake Gyllenhaal λοιπόν, ο σέξι ηθοποιός που εχει κάψει καρδιές με το μελαγχολικό του βλέμμα και το γλυκό του χαμόγελο, τον τελευταίο καιρό, φημολογείται έντονα ότι είναι ζευγάρι με τη βρετανίδα συμπρωταγωνίστριά του στο θεατρικό έργο Constellations, Ruth Wilson.

Αν το όνομα της κυρίας δεν σας λέει κάτι, να σας ενημερώσουμε, ότι εκτός του ότι θεωρείται μία από τις πιο ταλαντούχες νέες ηθοποιούς, κατά το παρελθόν έχει συνδεθεί ερωτικά με τους Jude Law και Johnny Depp-την αφρόκρεμα δηλαδή-ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες, με τον τωρινό της σύντροφο, ή τουλάχιστον τον φημολογούμενο, περνούν αρκετές ώρες εκτός δουλειάς μαζί, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που εθεάθησαν σε γνωστά εστιατόρια του Λονδίνου, χωρίς φυσικά να φοβούνται ότι κάποιος θα τους δει.

Τι να πούμε; Αφού το πήρε απόφαση να σοβαρευτεί το αγόρι, να του ευχηθούμε με το καλό!

Διαβάστε ακόμη:

Adele: Πόσο ακόμα θα μας μπερδέψει με τον «χωρισμό» της;

Απίστευτο: Κι όμως, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood!