Απίστευτο: Κι όμως, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood!

Απίστευτο: Κι όμως, είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Hollywood!

Γιατί ο σταρ κυκλοφορεί… αγνώριστος;

Έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε την ωραία... θέα του άντρα αυτού, αφού όποιο ρόλο και αν ενσαρκώνει -όσο φανταστικός και αλλοπρόσαλλος κι αν είναι-, δεν παύει ο ίδιος να βγαίνει στη μεγάλη οθόνη άκρως γοητευτικός και κούκλος. Ο λόγος βέβαια για τον Johnny Depp –ναι επαναλαμβάνουμε αν δεν μπορείτε να το πιστέψετε, είναι ο Johnny Depp- που αυτή τη φορά, υπέστη στην κυριολεξία ολόκληρη μεταμόρφωση για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Yoga Hosers».


Ο φακός των παπαράτσι συνέλαβε το 51χρονο σταρ την Παρασκευή στο Los Angeles όπου, μαζί με την 15χρονη κόρη του και συμπρωταγωνίστριά του, Lily-Rose, έκανε τα εξωτερικά γυρίσματα της νέας αυτής ταινίας. Με έντονο μακιγιάζ, πρόσθετη μύτη, έντονα φρύδια, μουστάκι και ένα μπερέ ο ηθοποιός δεν έμοιαζε ούτε στο ελάχιστο με την εικόνα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια.


Και δεν αρνούμαστε το γεγονός ότι είναι διαφορετικό για έναν ηθοποιό, αλλά και για το κοινό, να κάνει μεταμορφώσεις στις ταινίες του, όμως δεν είναι κρίμα να έχεις... μια τέτοια πρώτη ύλη και να της δίνεις αυτή τη μορφή; Ελπίζουμε τουλάχιστον, να αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία, αν και είμαστε ήδη σίγουροι πως για ακόμα μια φορά θα έχει κάνει την καλύτερη επιλογή και πως η ερμηνεία του θα μας κάνει να ξεχάσουμε όλα τα υπόλοιπα.

Διαβάστε ακόμη:

Eίναι η Kate Middleton η πιο... τεμπέλα της βασιλικής οικογένειας;

H Kim και η... άλλη: Δείτε τη σταρ αγνώριστη σε νέο της εξώφυλλο!