Έκαναν… ποδαρικό με επανασύνδεση;Η κοινή εμφάνισή τους ένα χρόνο μετά τον χωρισμό!

Έκαναν… ποδαρικό με επανασύνδεση;Η κοινή εμφάνισή τους ένα χρόνο μετά τον χωρισμό!

Η νέα χρονιά φαίνεται πως τους μπήκε με το… δεξί!

Τον περασμένο Φεβρουάριο το ειδύλλιο που είχαν μεταξύ τους για αρκετό καιρό έληξε, παρά το μεγάλο έρωτα που είχαν ο ένας για τον άλλο. Τελικά, όμως, όπως φαίνεται οι μεγάλες αγάπες δύσκολα ξεπερνιούνται και ακόμα πιο δύσκολα ξεχνιούνται. Αυτό τουλάχιστον μας απέδειξαν, αυτή τη φορά, Katy Perry και John Mayer, που εθεάθησαν μαζί την περασμένη εβδομάδα σε κοινή τους έξοδο.


Η 30χρονη τραγουδίστρια και ο 37χρονος καλλιτέχνης συναντήθηκαν σε σπίτι κοινού τους φίλου στο Beverly Hills μέσα στο σαββατοκύριακο, όπου δείπνησαν μαζί. Εκεί, ο φακός των παπαράτσι τους απαθανάτισε με αρκετά ευχάριστη διάθεση για να αποτελούσε απλά μια... φιλική συνάντηση. Άλλωστε, από τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους που αποφάσισαν να χωρίσουν δεν είχαν επαφές και φυσικά δεν είχαν συναντηθεί κάπου, πράγμα που προφανώς δεν έγινε τυχαία.


Τι άλλαξε όμως τώρα; Κανείς δεν ξέρει, πάντως διεθνή δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επανασύνδεση των δύο σταρ, ενώ φημολογείται από γείτονες της διάσημης τραγουδίστριας πως ο Mayer επισκέφθηκε στη συνέχεια το σπίτι της, όπου έμεινε μέχρι και την επόμενη μέρα. Πάντως, οι δυο τους αποχώρησαν ξεχωριστά, παρότι δεν κατάφεραν να πείσουν. Μάλλον, το γνωστό ρητό πως αν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει τους αφήνει παγερά αδιάφορους! Εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα, όποια κι αν είναι αυτά!

Διαβάστε ακόμη:

Συγχαρητήρια! Η Βlake Lively έγινε μανούλα!

Γάμος - αστραπή: Αφού παντρεύτηκε και αυτή η star τα περιμένουμε όλα στη showbiz!