Όταν οι paparazzi ξεφτιλίζουν την Kim: Οι εικόνες που μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια

Γωγώ Φούντα
Όταν οι paparazzi ξεφτιλίζουν την Kim: Οι  εικόνες που μας έκαναν να κλάψουμε από τα γέλια

Αυτά παθαίνεις αν είσαι διάσημος και σε καταδιώκουν οι φωτογράφοι

Όταν είσαι η Kim Kardashian, και οι φωτογραφίες σου κυκλοφορούν καθημερινά στα μεγαλύτερα sites και έντυπα του πλανήτη, είναι απολύτως λογικό, να μη φαίνεσαι πάντα σέξι, εντυπωσιακή και ξεκούραστη, μιας και άνθρωπος είσαι κι εσύ και έχεις και τις κακές σου μέρες. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως οι paparazzi χθες αποφάσισαν κάπως να... ξεφτιλίσουν την reality star, με αποτέλεσμα να δώσουν στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες οι οποίες ειλικρινά μας έφταξαν την μέρα!

Η Kim λοιπόν, εθεάθη στο αεροδρόμιο του Los Angeles, κατά την επιστροφή της από ταξίδι, μετά του συζύγου Kanye West! Το ζεύγος, στυλάτο όπως πάντα, με τον Kanye να φοράει τα γνωστά του... μπλουζοφορέματα, και την Kim να έχει ρίξει πάνω από το jacket της μία ωραιότατη λευκή γούνα-ελπίζουμε faux-αποφάσισε να περάσει από τον κλασικό έλεγχο του αεροδρομίου.

Ο Kanye λοιπόν πέρασε αέρας, και κάπου εκεί ξεκινά το μαρτύριο της Kim! Διότι ποιος ξέρει τι μπορεί να κουβαλούσε πάνω της η star, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να αποχωριστεί μέχρι και τα... πανάκριβα παπούτσια της! Στη συνέχεια, δέχτηκε σωματικό έλεγχο από μία υπάλληλο του αεροδρομίου, η οποία δεν παρέλειψε να αγγίξει και τα διάσημα οπίσθιά της, προφανώς για να το διηγείται στις παρέες της, και αφού τα υπέστη όλα αυτά στωικά και με χαμόγελο, έκατσε να φορέσει τις γόβες της και να πάει επιτέλους στην ευχή του Θεού.

Και εκεί γράφτηκε ο... δραματικός επίλογος της περιπέτειάς της, μιας και ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να απαθανατίσει τα γυμνά οπίσθια της Kim, καθώς το τζιν που φορούσε υποχώρησε ανήμπορο να κρατηθεί στο ύψος των περιστάσεων!!! Για να πούμε την αλήθεια, εμείς πολύ γελάσαμε με όλες αυτές τις φωτογραφίες, αλλά κάπου τη λυπηθήκαμε και την Kim, καθώς ένα 2ωράκι το έφαγε στο αεροδρόμιο!

Αυτά έχει η ζωή!

Διαβάστε ακόμη:

Kι άλλο κρυφτούλι; Διάσημο και σέξι ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Jennifer Aniston: Εξομολογείται την τραυματική εμπειρία που έχει στοιχειώσει τη ζωή της

Tι σου κάνει το make-up: Είδαμε την Paltrow άβαφη και τρομάξαμε να την... αναγνωρίσουμε!