H Aniston σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Το νέο-και μάλλον τελειωτικό-χτύπημα της μοίρας

Γωγώ Φούντα
H  Aniston σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης: Το νέο-και μάλλον τελειωτικό-χτύπημα της μοίρας

Τι συνέβη πάλι στην αγαπημένη star;

Δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο νιώθουμε άσχημα για την Jennifer Aniston. Όχι ότι συνέβη κάτι στο κορίτσι, προς Θεού, αλλά όλο και κάτι κάνει προκειμένου να μας προβληματίζει και φυσικά να βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Το τελευταίο λοιπόν ευτράπελο στη ζωή της sta ήταν και το πιο... σκληρό από μία σειρά ατυχών γεγονότων, και έχει να κάνει με τις υποψηφιότητες των Bafta Awards. Ναι καλά καταλάβατε, η Jennifer δεν έλαβε υποψηφιότητα ούτε για δείγμα, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να χωνέψει για κανένα λόγο.

Και όχι άδικα, μιας και τα Bafta Awards θεωρούνται οι προάγγελοι των Oscar, κάτι που σημαίνει ότι εφόσον αγνοήθηκε επιδεικτικά στα συγκεκριμένα βραβεία, πόση τύχη θα μπορούσε να έχει τη βραδιά της μεγάλης απονομής; Πάντως, για να την παρηγορήσουμε, οι Βρετανοί αγνόησαν επιδεικτικά και τις Helen Mirren και Emily Blunt, των οποίων το ταλέντο είναι αναμφισβήτητο!

Jennifer κορίτσι μου μη στενοχωριέσαι, γιατί τα Oscars είναι οι βασιλιάδες των βραβείων, και υπάρχει πιθανότητα να έχεις τύχη εκεί. Ελπίζουμε δηλαδή γιατί αλλιώς θα τρελαθείς!

Διαβάστε ακόμη:

24 χρόνια πριν: Δείτε τη Sofia Vergara νυφούλα και μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Συγνώμη η Cara είναι αυτή; To κορίτσι πάχυνε και έγινε σεξοβόμβα!

Δήλωση-φωτιά που θα συζητηθεί: Η Jennifer Αniston τόσο καιρό μας δούλευε ψιλό γαζί!